Marketing

Objavljen konkurs za tradicionalna godišnja priznanja: opet smo na UEPS-u

Dok se okreneš, uradiš nekoliko kampanja, telefoniraš klijentima i kolegama, eto novog konkursa. Da, opet smo na UEPS-u! Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima za ovu godinu otvoren je tačno na polovini septembra, meseca koji odjavljuje leto i najavljuje jesen.

Ove godine uvedeno je nekoliko novih kategorija koje su izraz i refleksija onoga  što se dešava u svetu advertajzinga. Pre svega, tu je kategorija Kampanja koja promoviše nacionalne vrednosti i tradiciju, Međunarodna kampanja adaptirana za domaće tržište, potom Digitalna influenser kampanja i Kampanja kreirana uz pomoć AI (*ove kampanje ne mogu biti prijavljene u drugim kategorijama)...

Priznanja se dodeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. decembra 2022. do zaključenja ovogodišnjeg konkursa. Nagrade se ove godine dodeljuju u 20 kategorija, sa trideset potkategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija. 

Dodela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a.

Prijave radova primaju se najkasnije do 1. decembra 2023. godine.


O uslovima ovogodišnjeg konkursa više na linku

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!