Marketing

Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja: Uprkos Covidu, opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u ovoj godini baštini jubilarnih 60 godina postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.

Priznanja se dodeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. decembra 2019. do zaključenja ovogodišnjeg konkursa. Nagrade se ove godine dodeljuju u 18 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija. 

Na sednici Upravnog odbora odlučeno je da se ove godine uvede kategorija CCC (Covid Creativity Community) u kojoj će biti obuhvaćeni projekti koje su prikazivali promenu i novonastalu realnost odnosno način na koji je kreativna industrija odgovorila nesvakidašnjem izazovu realnosti sa kojom se čitav svet suočio.

Dodela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a, kom prilikom će prigodno biti obeležena šestdetogodišnjica postojanja najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja.

 

Svečanost će biti koncipirana shodno aktuelnim prilikama u vreme dodele priznanja, usklađena sa neophodnim bezbednosnim merama i važećim preporukama Kriznog štaba i Vlade Srbije, o čemu će UEPS blagovremeno obaveštavati učesnike konkursa.

Prijave radova primaju se najkasnije do 7. decembra 2020. godine.

O uslovima ovogodišnjeg konkursa više na linku https://hueps.org.rs/dan-uepsa/formular-za-prijavu-radova-za-priznanje-ueps-a-2020/

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!