Marketing

Obeležen UEPS-ov 59. rođendan u Dorćol Platz-u:Industriji je potrebno stabilno strukovno udruženje

Tradicionalna priznanja Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS) uručena su 23. decembra u Dorćol Platz-u na svečanosti povodom 59. rođendana UEPS-a, u prisustvu nagrađenih, agencija i njihovih klijenata, članica i prijatelja Udruženja, medija i ostalih brojnih zvanica.

Tokom proteklih nepunih šest decenija brojni uporni, posvećeni i talentovani pojedinci, zaljubljenici u struku, udarili su temelje domaćeg marketinga  i stvorili plodno tlo iz kog su iznikli današnji nosioci naše advertajzing scene.

Gostima se u ime udruženja obratio predsednik Viktor Nikolić, istakavši da su u vremenima promena, koje udruženje prati, UEPS-ova priznanja konstatna potvrda vrednosti najboljeg u domaćoj oglašivačkoj industriji.

Predsednica  žirija Andreja Lekić u svom obraćanju rekla da našoj industriji je potrebno stabilno strukovno Udruženje, kao i godišnji konkurs čije su nagrade predmet želje učesnika u tržišnoj utakmici, istakavši: “Poslednjih godina je očigledno da je i sam konkurs, kao i Udruženje, prošlo kroz neku vrstu renesanse. Nakon te prve godine kada se sam pristup žiriranja promenio i rezultati Konkursa odjeknuli u industriji, mogli smo da vidimo već u narednom ciklusu da su i učesnici drugačije pristupili izboru radova koje će prijaviti, kao i načinu prezentovanja radova.”

 

Dobitnik UEPS-ovog Grand Prix-a za 2019. godinu je:  kampanja Mame, dobro došle na svet, agencije MMS Leo Burnett, klijent Vip mobile.

Ove godine nagradu Dragan Sakan New Idea dobila je Agencija McCann Beograd za kampanju Ne odričem se klijenta „Da se zna“.

Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli, pored tradicionalnih priznanja po kategorijama i Nagrada Grand Prix i Dragan Sakan, dodeljena su i priznanja za najuspešniju agenciju i oglašivača godine, ustanovljena 2016. godine.

 

Sa najviše osvojenih bodova UEPS-ov oglašivač godine postao je Vip Mobile., dok je UEPS-ova agencija godine  - McCann Beograd. Podsetimo, prethodnih godina ovo priznanje dobili su Communis, New Moment New Idea Company i Ovation BBDO.

Spisak dobitnika na https://ueps.org.rs/dan-ueps-a/

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!