Trgovina

Novo radno vreme dm drogerija tokom prvomajskih praznika

Usled najnovijih mera o zabrani kretanja građana koje je donela Vlada Republike Srbije, dm drogerije neće raditi u petak, 1. maja 2020. godine, dok će u subotu i nedelju većina drogerija biti otvorena u periodu od 8 do 17 časova.

Od ponedeljka, 4. maja do petka, 8. maja, većina dm drogerija će raditi od 7 do 17 časova. Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu pojedinačnih drogerija kupci mogu da pronađu na zvaničnom sajtu kompanije www.dm.rs. Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije prepoznate su kao prioritetni lanci snabdevanja zbog raznovrsnog asortimana koji čine prehrambeni proizvodi, hrana za bebe, proizvodi za ličnu higijenu, negu i održavanje domaćinstva. Stoga je, uz ove maloprodajne objekte,  dm otvoren i u svim tržnim centrima u kojima ima svoje filijale.

Kompanija dm drogerie markt će prilagođavati svoje poslovanje odlukama Vlade Republike Srbije o ograničenju kretanja građana u cilju suzbijanja i sprečavanja širenja korona virusa (COVID-19) i radno vreme svojih filijala pravovremeno ažurirati u skladu s novim merama. U cilju očuvanja javnog zdravlja, dm će nastaviti da posluje ispunjavajući sve preporučene higijenske standarde.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!