Svet građevinarstva-nekretnina

Neobičan hotel - nudi sobe na otvorenom

Ako želite direktan spoj sa prirodom, ali niste oduševljeni idejom da veče provedete u vreći za spavanje, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ovim sjajnim arhitektonskim rešenjem. Ono pruža ljudima radost spavanja ispod zvezda i odmora u udobnom hotelskom krevetu.

“Zero Real Estate’s Schwendi Suite” je hotelska soba bez zidova, prozora i krova, smeštena u osamljenoj šumi u regionu Togenburg u švajcarskim Alpima, piše Metro.

Reč je o kreaciji švajcarskih koceptualnih umetnika Frenka i Patrika Riklina koji su, kako možemo da prepostavimo, rešili da uštede novac na kupovanje umetničkih dela za zidove dozvolivši gostima da gledaju neverovatne prizore prirode koji se pružaju u daljini.

Oni koji odluče da ovde provedu noć, a potom se probude u divljoj prirodi, potrebno je da se prijave u obližnjem hotelu “Apenrose” (koji poseduje zidove i krov, ne brinite). Odatle, batler dovodi goste direktno do njihove sobe.

Soba bez zidova se nalazi visoko iznad doline Togenburga. Pogled je, kako očekujete, veoma impresivan – gledate pravo u planine i svetlucavo jezero Šehndazi (Schewndisee).

Koristi su jasne. Udahnućete sveži planinski vazduh, uživati u prizorima i spavati iznad zvezda.

Interesovanje za ovu sobu je ogromno. Već do sada na listi čekanja je više od 4.500 ljudi.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!