Svet građevinarstva-nekretnina

MPC gradi novi šoping centar i ulaže više od 100 miliona evra

Novi i savremeni trgovački centar, s više od 43.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i ukupne površine objekta od 130.000 kvadrata, gradi se na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve u Beogradu.

Reč je o investiciji kompanije MPC Properties, koja će u ovaj objekt uložiti više od 100 miliona evra. Novi šoping centar, čije je otvaranje planirano za početak 2020. godine, obogatiće sadržaj na lokaciji gde postoji izuzetna potreba za modernom šoping destinacijom, saopštio je investitor, a zahvaljujući ovoj investiciji, kako dodaju, više od 150 najpoznatijih međunarodnih i regionalnih brendova svojom ponudom će unaprediti ovaj deo Beograda.

"Osim lokacije, šoping centar bit će prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji prati poslednje svetske trendove u maloprodaji, s više otvorenih površina, puno prirodnog svetla i zelenila, a sve s ciljem da se potrošačima pruži najbolji ugođaj prilikom boravka i kupovine. 

Urbani dizajn objekta idejno je rešenje poznatog međunarodnog arhitektonskog ureda Chapman Taylor iz Dizeldorfa. Novi šoping centar gostima će ponuditi i kino, supermarket i bogati gastronomski izbor s kafićima i restoranima.  Ovo je još jedna je u nizu investicija kompanije MPC Properties, koja je na tržištu poznata i po tome što u svom vlasništvu ima najveći trgovački centar u regionu Ušće Shopping Center.  

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!