Obrazovanje i posao

Moć poverenja - Veliki otvoreni trening za sve koji žele da unaprede poslovne veštine

Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, organizuje 18. oktobra 2022. godine, veliki otvoreni trening poslovnih veština “Moć poverenja” u Kristalnoj dvorani hotela Hajat u Beogradu.

Trening je namenjen poslovnim ljudima koji svoju vrednost kapitalizuju vodeći biznise, i koji permanentno usavršavaju svoje poslovne veštine, prate promene na tržištu, a istovremeno unapređuju svoj tim i kompaniju. 

U okviru ovog treninga Darko Mirković, osnivač i direktor Alterna International i Dragan Lončar, CEO Peterhof Consulting, će dati odgovore na izuzetno važna biznis pitanja, kao što su: Zašto je poverenje postalo toliko važno za razvoj kompanije, Koliko košta nepoverenje zaposlenih i klijenata, Kako da kompanija zadrži poverenje zaposlenih i njihovu lojalnost, Koji su ključni faktori za donošenje odluka pri kupovini kod različitih generacija, Koji faktori najviše utiču na poverenje klijenata, i mnoga druga.

Na ova i druga važna pitanja koja se tiču poverenja odgovaraće i poslovni eksperti gosti kroz intervjue i panel diskusiju, među njima su ključni ljudi nekih od vodećih kompanija u Srbiji: Predrag Armuš (GM Henkel), Katarina Subotić (CSO Telekom), Željko Petrović (član IO Banca Intesa), Dragan Popović (CEO Aigo), Jelena Ječmenić (Delivery Manager Endava), Branimir Đurović (CEO Glovo), Zoran Vasiljev (Group CEO Centili), Nikola Mehandžić (Country Manager Payoneer), Vuk Guberinić (Left Field Cargo). 

Više informacija o treningu na linku https://darkomirkovic.com/moc-poverenja/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!