Projekti

MK Group promoviše porodične vrednosti - Preko 8 miliona dinara za višečlane porodice

Kako bi podstakla promovisanje porodičnih vrednosti, MK Group je na nivou celog sistema donela odluku da nagradi svoje zaposlene koji imaju troje i više od troje dece. Iznos od 8 miliona i 350 hiljada dinara biće im ravnopravno raspoređen, sa ciljem da svaka porodica uoči novogodinjih i božićnih praznika dobije novčanu pomoć od 50.000 dinara. Broj ovih porodica u okviru sistema je 166.

„Nikada ne zaboravljamo od čega smo počeli, i koliko je teško porasti. Iza svakog uspešnog sistema stoje ljudi. MK Group je najsnažnija kompanija u Srbiji, jer u njoj rade sjajni ljudi. Mi u MK Group verujemo da je garancija kvaliteta i uspeha kompanije stvaranje sistema zadovoljnih ljudi, kako na poslovnom planu, tako i privatno. Pored svakodnevnog učenja i razvoja, društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja“, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Ponosni Nikola Timko koji radi u kompaniji Karneks, jednoj od članica MK Group, otac je 7 sinova i 2 ćerke. Za njega su porodična tradicija i velika ljubav prema deci bili presudni faktori.

“Smatram da u porodicama sa više dece, deca rastu u zrelije, odgovornije ljude. Ne kažem da supruga i ja imamo lak zadatak, ali učeći jedni od drugih, naša deca ranije stiču veštine za samostalno obavljanje svakodnevnih obaveza. Porodica je stub svakog društva i zato ih treba podržati i podsticati. Ja imam sreću što radim u kompaniji gde su dobrobit i sigurnost zaposlenih prioritet”, ističe g.Timko.

Kompanija MK Group, lider u agranoj, šećernoj i mesnoj indrustiji, sa ozbiljnim investicionim planovima iz oblasti bankarstva i turizma, će i dalje, kroz različite aktivnosti u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, nastaviti da promoviše porodiče vrednosti.

MK Grupa je kompanija koja više od trideset godina prepoznaje mnoge goruće teme u društvu, i svakodnevno brine o društvenim vrednostima, neguje i ističe značaj odgovornog poslovanja u svim domenima zajednice kroz brojne donatorske, sponzorske i humanitarne akitvnosti. Aktivan rad sa mladima iz SOS Dečijeg sela Kraljevo, zadužbinarstvo porodice Kostić, fondacija “Magnet za ljubav”,  ulaganje u rad i razvoj darovitih naučnika iz Petnice, učestvovanje u podizanju najvećeg pravoslavnog hrama na Balkanu i briga o životnoj sredini, samo su neke od brojnih aktivnosti kojima pomažu 70 opština u Srbiji u kojima MK Grupa posluje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!