Najava

Međunarodni sajam nameštaja Sarajevo4Walls od 12. do 15. aprila

Međunarodni sajam nameštaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - Sarajevo4Walls održaće se od 12. do 15. aprila, u dvorani H. A. Samaran u Sarajevu. 

Ovo je drugo izdanje najvećeg sajma ove vrste u Bosni i Hercegovini, koji je prošle godine zabeležio preko 18.000 posetilaca u tri dana. Ove godine, sajam će trajati četiri dana, te se očekuje i veći broj izlagača.

Tako će na površini od oko 6.000 m2 učestvovati više od 50 izlagača sa više od 70 brendova, iz cele BiH, ali i iz drugih zemalja. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom nameštaja, bele tehnike, te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na drugom sajmu Sarajevo4Walls izlagaće Natuzzi, FEF export import, Enza Home, Domavija, Inside by Ećo, Matis Group, Wood Team, Rattan Sedia, te mnogi drugi.

Ovogodišnji Sarajevo4Walls će imati i humanitarni karakter jer će podržati projekte koji se realiziraju kroz TV emisije "Roditeljska kuća" i "Ispuni mi želju". Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od oko 1 evra. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!