Ljudski resursi

Masterclass sa Susan Fowler

Da li znate kako najbolje da motivišete vaše zaposlene i time povećate njihovu produktivnost, a uz to smanjite odliv stručnog kadra?

Naučite kako da kreirate optimalne uslove u organizaciji kako bi zaposleni imali kapacitete da sami sebe motivišu. Ovo je jedinstvena prilika da prisustvujete ovakvom događaju i to u Beogradu. Masterclass koji će održati Susan Fowler, svetski stručnjak u oblasti motivacije, autor nekoliko bestselera iz oblasti unapređivanja organizacija, cenjeni govornik i trener sa karijerom dugom 15 godina.

Koji je cilj masterclass-a?

Nakon njega moći ćete da prepoznate vrstu i kvalitet motivacije koju vaši zaposleni poseduju, steći ćete veštine uz pomoć kojih ćete pomoći svojim zaposlenima da povećaju kvalitet motivacije, kao i kreiranje plana za uvođenje podržavajuće atmosfere i optimalne motivacije u organizaciji. Masterclass je namenjen top menadžerima i menadžerima ljudskih resursa koji aktivno doprinose napredovanju ljudi u profesionalnom okruženju.

Događaj će se održati 31. maja u centru Beograda, a ukoliko se prijavite već danas ostvarujete popust za ranu prijavu koja iznosi 450€ i traje do 31. januara.

Šta kotizacija obuhvata?

Učešće na masterclass-u, aktivna interakcija sa samom govornicom, konsultantima i ostalim učesnicima, ručak, osveženje, kao i obezbeđen online materijal koji će biti prezentovan.

Prijavite se već sada putem +381 65 2107 502  ili info@blanchard.rs i zagarantujte svoje mesto na ovom jedinstvenom događaju.

Tijana Batković

www.blanchard.rs

 

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!