Bez kategorije

Kopaonik Rush - 04. mart 2018.

Na Kopaoniku će se 04. marta 2018. godine u organizaciji Kopaonik Rush tima i JP Skijališta Srbije kao glavnog partnera održati najveća zimska trka pod imenom Kopaonik Rush.

Skijaši i borderi će imati priliku da stanu na start svi zajedno i voze spust sa Pančićevog vrha do Doline sportova po posebno pripremljenoj stazi za ovu priliku. Trka ima za cilj promociju zdravog načina života, zimskih sportova i vrhunske zabave.

Pored same trke, akcenat je i na Apres Ski zurki, koja će trajati od 13 časova pa na dalje, gde će posetioci dok prate trku imati priliku da se druže na ledenom šanku, uživaju u toplim napicima, kao i u vrhunskoj muzici. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje planina da nam se pridruže i uživaju u ovom nesvakidašnjem događaju.

Ovom prilikom sem Skijališta Srbije zahvalili bi se sponzorima koji su obezbedili nagrade za pobednike na skijama i snoubord-u, zahvaljujemo se kompaniji "Red Bull Srbija, "GoPro" i "Outdoor sports" jer su prepoznali značaj i potrebu ovakve trke u Srbiji jer je to jedina trka koja poziva sve ljubitelje zimskih sportova da nam se pridruže u najmasovnijem spustu na Kopaoniku.

Kopaonik Rush - Viidećemo ko je HEROj Kopaonika!!!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!