Žensko preduzetništvo

Konkurs za Ženu zmaja otvoren do polovine avgusta

Udruženje poslovnih žena Srbije petnaestu godinu zaredom dodeljuje nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

Uspešne poslovne žene iz cele Srbije koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti, imaju priliku da do polovine ovog meseca konkurišu za prestižnu nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“.  Ovo je petnaesta godina zaredom kako Udruženje poslovnih žena Srbije bira najbolje preduzetnice u našoj zemlji. Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu, koje pokazuju inovativnost, odlučnost i kreativnost u poslovanju, naročito u ovom izazovnom periodu u kojem se svi borimo sa krizom koju je donela pandemija COVID-19.

Detaljnije informacije o konkursu, uputstvo i rok za prijavljivanje, kao i konkursna dokumentacija, nalaze se na web sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije www.poslovnezene.org.rs.

U prethodnih četrnaest godina na ovom događaju promovisano je 500 žena, njih 143 je dobilo priznanja Cvet uspeha za ženu zmaja za najbolju preduzetnicu, četiri je svojevremeno proglašeno ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva, a 15 kompanija je nagrađeno u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija. Od 2009. godine, na predlog Ministarstva privrede Republike Srbije, ova manifestacija je i na zvaničnoj agendi Globalne nedelje preduzetništva (SME WEEK), koju Evropska komisija organizuje u više od 40 zemalja.

U zavisnosti od opšte situacije, svečana dodela nagrada održaće se u prvoj nedelji meseca novembra 2021. godine, uživo ili kombinovano onlajn/oflajn kao prošle godine.

 

 

 

Udruženje poslovnih žena Srbijehttp://poslovnezene.org.rs/

Udruženje poslovnih žena Srbije je snažan, prepoznatljiv i kompetentan partner u dijalogu državnog i privatnog sektora, koji doprinosi socijalnom i ekonomskom razvoju, sa posebnim naglaskom na žensko preduzetništvo, kao faktorom ekonomskog rasta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!