Razvoj

Konferencija SME2019

Zadovoljstvo nam je da najavimo organizaciju konferencije SME2019 pod sloganom “Snaga SME – Podsticaj i rast preduzeća”, koja će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu u utorak, 14. maja 2019. godine.

TGI Group International je organizator konferencije, a pokrovitelji su Unija poslodavaca Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije, Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća i Confindustria Serbia. 

Konferencija SME 2019 je posvećena razmatranju različitih izazova u poslovnom okruženju i načinima kako ih prevazići i olakšati poslovne operacije i procese, kao i kako stvoriti nove prilike za sektor male privrede u cilju ostvarenja rasta i poboljšanja celokupnog ekonomskog statusa u zemlji i regionu. Cilj konferencije je da se pruži adekvatna platforma za diskusiju među svim zainteresovanim stranama uključujući predstavnike Vlade, stručnjake i analitičare, predstavnike preduzeća iz Srbije i regiona  kao i predstavnike medija. Diskusija na teme od važnosti za SME sektor baviće se svakodnevnim izazovima u različitim aspektima poslovanja, zakonskom regulativom, poreskom politikom, digitalizacijom, kao sredstvom inovacije poslovnih operacija.

Teme konferencije:

· Budućnost malih i srednjih preduzeća: kako obezbediti finansiranje i kako olakšati put u nove poduhvate                                    

· Novi teren za preduzetništvo: start-up i inovatori                             

· Svet nije dovoljan - proširiti poslovanje van granica 

· Digitalni faktor - Uticaj IT, industrije 4.0 i automatizacije na MSP 

· Iskustva prodaje i marketinga – kako do ciljne publike

 

Kontakt za dodatne informacije:

TGI Group International: tel +381 11 3032235; mobilni tel. +381 65 3032236;

email: aleksandra.novakovic@tsomokos.rs

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!