Svet građevinarstva-nekretnina

Konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem region, a biće predstavljene prezentacije najviših članova drzavnog i privatnog sektora u oblasti nekretnina, bankarstva, procena.

Na konferenciji će, između ostalog, biti reči o privlačenju kapitala, održivim, pametnim i energetski efikasnim zgradama, projektnom finansiranju, razvoju šoping centara, ritejl i zabavnih parkova, tržištu nekretnina.

Prema najavama, na konferenciji će biti više od 200 učesnika iz vodećih kompanija za nekretnine, građevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnja konferencija će dati uvid u trendove imovine, urbani razvoj, važnost procena, investicione izazove i druge važne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

Na konferenciji će, između ostalih, govoriti, predstavnici Privredne komore Srbije, direktorka regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan Dubravka Negre, ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, menadžer Grada Beograda Goran Vesić, arhitekta Grada Beograda Milutin Folić, zatim generalni direktor za Srbiju AFI Europe Adir El Al, šef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija Dejan Hadžić, predsednik Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije Danijela Ilić, predsednik UO Klaster nekretnina Nenad Đorđevic i predsednik Društva procenitelja Srbije Nebojša Nešovanović.

Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Klastera nekretnina i Društva procenitelja Srbije, a podržale su je i mnoge kompanije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!