Softver

Konferencija "Meet Magento Serbia" - 23. juna u Nišu

Meet Magento je vodeća konferencija iz oblasti elektronske trgovine posvećena Magento platformi za razvoj online prodavnica. Trenutno se održava u više od 20 zemalja sveta. U Nišu se organizuje od 2016. godine.

Na Meet Magento Srbija konferenciji imaćete priliku da ostvarite kontakt sa liderima iz oblasti elektronske trgovine, ali i da naučite šta je to novo u oblasti e-trgovine kod nas i u svetu.

Konferencija je deo Meet Magento asocijacije, a od sredine 2016. godine podržana i od strane Magento, Inc. Niš je od 2016. godine na mapi svetskih Meet Magento konferencija.

Meet Magento Srbija nije posvećen samo ljudima koji rade u Magentu, već je otvoren za sve koji su zainteresovani da saznaju nešto više o e-trgovini ili da se upoznaju sa liderima u ovoj oblasti. Konferencija je idealna prilika za umrežavanje sa firmama koje se bave e-commerce rešenjima, ali i vlasnicima online prodavnica koji već imaju veliko iskustvo sa online prodajom u Srbiji i regionu.

Takođe, Meet Magento Srbija je mesto na kome se upoznaju i pružaoci usluga (Magento moduli i dodaci, marketing agencije, agencije za web razvoj, itd.). Nakon dela ispunjenog predavanjima, učesnike očekuje i koktel žurka čiji je cilj zabava, ali i umrežavanje.

Meet Magento konferencija će biti organizovana u hotelu Tami Residence u Nišu, a više informacija možete pronaći na sledećem linku Meet Magento Srbija 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!