Mobilni uređaji

Kompanija “WinWin” kao novi poslodavac “Handy” radnika

Nakon nedavnog prestanka rada svih “Handy” objekata u Srbiji, kompanija “WinWin” je ponudila zaposlenje radnicima u svojim maloprodajnim objektima.

Danas, “WinWin Shop” kao najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje, kao i onlajn prodaje i ima konstantnu tendenciju rasta kako bi svoju ponudu predstavili što većem broju korisnika.

Tačno 150 bivših “Handy” radnika dobiće ponudu za zaposlenje u “WinWin” kompaniji koja broji preko 1.200 zaposlenih u preko 110 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Ponuda će podrazumevati radno mesto u maloprodaji, sa fokusom na prodaji telefona, sklapanje ugovora sa telekomunikacionim kompanijama i predstavljanju benefita u vidu poklon kupona do 10.000 dinara, koja je jedinstvena ponuda “WinWin”-a za sklapanje ugovora sa gore pomenutim telekomunikacionim kompanijama, prenosi N1.

Zahvaljujući svojoj stručnosti u pomenutoj oblasti omogućiće se nesmetano sklapanje ugovora svim budućim korisnicima, koji su na ovu vrstu usluge navikli i u “Handy” radnjama, a od sada isto mogu očekivati i u “WinWin” maloprodajnim objektima.

Na ovakav poslovni korak odlučeno je na obostrano zadovoljstvo “Handy” radnika i “WinWin” kompanije koja, obezbeđujući adekvatno zaposlenje bivšim “Handy” radnicima upotpunjuje svoj kadar stručnim licima čije će iskustvo doprineti zadovoljstvu svih “WinWin” kupaca.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!