Trgovina

Kompanija dm pokrenula mobilnu aplikaciju: Omiljene proizvode sada možete da kupujete i dok ste u pokretu

Drogerijski lanac dm drogerie markt pokrenuo je Aplikaciju Moj dm za mobilne ili pametne telefone, kojom je online kupovina postala još jednostavnija i uvek nadohvat ruke. Mobilna verzija nedavno pokrenute online prodavnice omogućava jednostavan pregled širokog asortimana i naručivanje omiljenih proizvoda s bilo kog mesta, u bilo koje vreme i uz samo nekoliko klikova na ekranu pametnog telefona.

Prednosti i načini korišćenja ove nove usluge koju nudi dm predstavljeni su na događaju koji je okupio veliki broj medija i influensera. Aplikacija Moj dm omogućava personalizovan pristup kupovini koji predstavlja nadogradnju novina i pogodnosti koje nudi najveći drogerijski lanac u Evropi.

„U središtu našeg celokupnog poslovanja, pa tako i digitalne transformacije, jesu ljudi. Kao jedan od vodećih trendsetera na tržištu, koji je brojnim građanima postao omiljeno mesto kupovine, i aplikaciju smo razvili s idejom da bude praktična i korisna. Verujemo da će ovo biti jedno novo iskustvo kupovine i sjajna dopuna neponovljivom doživljaju istraživanja sveta dm nege i lepote, kao i brojnih drugih asortimana po kojima smo prepoznatljivi – u prvom redu organske hrane, proizvoda za bebe, održavanje domaćinstva i brojnih eko-alternativa. U periodu koji je pred nama, dm će nastaviti da unapređuje svoje usluge zbog kojih važi za jednu od najodgovornijih kompanija u zemlji“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija.

Uz Aplikaciju Moj dm kupci imaju priliku da jednostavno istraže asortiman od preko 9.000 proizvoda u nekoliko kategorija: bebe i deca, ishrana, domaćinstvo, ljubimci, šminka, nega i parfemi, kosa, muškarci i zdravlje. Nakon dodavanja proizvoda u korpu i odabira načina plaćanja, porudžbina će biti isporučena u roku od dva do pet radnih dana na adresu, u željenu dm drogeriju ili na paketomat.

U aplikaciji je dostupan spisak svih dm prodavnica, uz mogućnost provere da li je neki proizvod na stanju i gde. Pogodnosti obuhvataju i personalizovani njuzleter, mogućnost pravljenja i čuvanja liste želja, kao i ostavljanje recenzija za svaki proizvod. Opcija skeniranja bar-koda biće korisna kada kupci fizički u prodavnici požele da saznaju detaljnije informacije o nekom proizvodu ili da ga dodaju u listu želja za kasniju kupovinu. Takođe, imaće i mogućnost da skeniraju proizvode kod kuće, te da pogledaju u kojoj dm drogeriji su proizvodi dostupni (u slučaju potrebe).

Aplikaciju Moj dm kupci mogu besplatno da preuzmu na Play Store i App Store. Tom prilikom, svi korisnici koji se registruju dobijaju za prvu kupovinu popust od 15 odsto, koji važi do kraja 2023. godine. Korisnici prijavljeni na aplikaciji dodatno će, uz raznovrsne kupone, moći da ostvare brojne pogodnosti i popuste na svoje omiljene proizvode i brendove, kako online tako i u uobičajenoj kupovini u drogerijama.

Brza isporuka proizvoda za samo 60 minuta iz dm-a i dalje je dostupna na platformi Glovo u 20 gradova širom zemlje, s ponudom koja obuhvata oko 2.000 proizvoda.

 Autor fotografije: dm drogerie markt

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!