Trgovina

Kompanija dm i Glovo: Od sada proizvodi iz dm-a stižu direktno na vašu adresu

Kompanija dm drogerie markt, u saradnji sa Glovom, pokrenula je novu uslugu kojom je omogućena dostava proizvoda iz dm-a na kućnu adresu. Putem Glovo zvaničnog sajta ili aplikacije kupci mogu da poruče proizvode koji će im biti dostavljeni za najviše 60 minuta.

Kupac je u mogućnosti da izabere način plaćanja i odluči da li će iznos uplatiti karticom prilikom poručivanja ili gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda. Maksimalan iznos do kojeg krajnji korisnik može da bira da plati gotovinom je 7.000 RSD. Za sve porudžbine koje su iznad 3.000 dinara kompanija dm snosi troškove dostave naredne porudžbine, dok je za manje iznose cena dostave vidljiva u aplikaciji pre potvrde narudžbe. Ova usluga će za sada biti dostupna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Pančevu.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u prilici da kupcima omogućimo ovu uslugu i time im olakšamo kupovinu njihovih omiljenih proizvoda iz dm asortimana. U ovim trenucima kada pandemija korona virusa još uvek traje i kada su na snazi mere i propisi koji se pre svega odnose na boravak u zatvorenim prostorijama, kupcima možemo da ponudimo mogućnost da jednim klikom od kuće poruče sve što im je potrebno“, izjavio je Radoje Krajišnik, menadžer nabavke dm drogerie markt Srbija.

„U ovoj prvoj fazi kupcima je dostupan odabrani asortiman od preko 800 proizvoda za kojima je najveća potražnja. Nastavićemo da pratimo želje i potrebe naših kupaca i u skladu sa tim menjati i unapređivati ponudu. Radimo na tome da ova usluga bude dostupna u što većem broju gradova u Srbiji“, dodao je Krajišnik.

Kompanija dm drogerie markt lansiranjem ove usluge nastavlja da odgovara na potrebe svojih kupaca i šire zajednice pružajući im mogućnost da svoju kupovinu svega na jednom mestu obave online.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!