Projekti

Ko je sve prošetao crvenim tepihom u hotelu MONA PLAZA u Beogradu

U prelepom ambijentu hotela “Mona Plaza” održana je svečana ceremonija dodele prestižnih nagrada Najuspešnija žena i Najuspešniji muškarac. Dvadesetu godinu zaredom Udruženje najuspešniji privrednik je organizovalo dodelu nagrada Najuspešnijim poslovnim ljudima u Srbiji i regionu.

Nagrade se dodeljuju za ostvarene rezultate.

Cilj dodele nagrada je promocija uspešnih poslovnih ljudi, koji svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu poslovnog liderstva, ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Laureati su uspešni u profesiji koju obavljaju, provaktivni su, inovativni, kreativni, timski orijentisani, raspolažu odgovarajućim znanjima i veštinama i spremni su isto da podele, iniciraju promene i uspešno odgovaraju na postavljene izazove, demonstriraju empatičnost, etičnost i liderstvo.

Poslovni svet prepun je talentovanih i posvećenih preduzetnika, koji vode uspešne komanije, a za to imaju i podršku svojih porodica. Nagrade su dizajnirane  tako da prepoznaju dostignuća u širokom rasponu poslovnih kategorija.

Nagrađeni su: Slavica Lalošević u oblasti poezije, zatim, Jasmina Ana romanopisac, Drina Pešić balerina, Tanja Bošković glumica, Mirna Nađ modna kreatorka, Jovana Jeremić voditeljka, Ivan Golušin TV voditelj, Kija Kockar pevačica pop muzike, George Styler modni kreator, Mirko Pucijašević modni kreator, Jovana Tipšin pevačica folk muzike, Šako Polumenta pevač folk muzike. Takođe, nagrada je pripala i preduzetnicima: Vacuum 65 Body, Calliope sportska moda, Jeca tašnice, Maši Vujanović, stomatološkoj ordinaciji Duka Dent. Među nagrađenima su i: Somborske šnajderke- sigurna kuća, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru, Advokatska kancelarija Grba, Tosama, Beohram, Turistička agencija Orfej iz Makedonije, Produkcija Aleksić.

Organizatorka ove prestižne manifestacije je Slađana Petrović Obradović, koja svake godine za nagrađene i goste priredi izvanrednu ceremoniju, dostojnu onih koje se održavaju na svetskim scenama. Prisutni su uživaliu u zanimljivom i zabavnom programu.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!