Industrija

Kineska kompanija svakom zaposlenom poklonila po automobil

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu, prenosi Indeks.

Mediji prenose da je ta kompanija poslednjih pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili svakome od njih da poklone automobil.

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4.116 vozila, od toga 2.933 modela ford teritori i 1.183 folksvagen magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrednost vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara), ali je kompanija Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation, takođe, najavila da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. oktobra, a video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!