Digitalni marketing

Kakva je budućnost digitalnih komunikacija? - 02.11.2017.

Događaj je namenjen svima onima koji rade u tehnološkom sektoru ili koje zanima dalji razvoj ove grane, kao i koje to oblasti su interesantne za razvoj velikih korporacija.

Filip Banković je direktor za tehinku u Telekomu Srbija i u Startit Centru će pričati o budućnosti digitalnih komunikacija, pogotovo sada kada komunikacija postaje sve raznovrsnija i sve dostupnija.

Tema prezentacije je mnogo šira od telekomunikacija, jer zapravo kroz razmatranje komunikacija, koje je prilično sveobuhvatno, analizira pogled na tehnologije budućnosti i trendove koji će ih oblikovati.

U okviru svoje prezentacije “Drink. Eat. Sleep. Upload” Filip će pričati o tome kako se sve dostupnijom komunikacijom menja fokus sa pružanja infrastukture, ka sadržaju i kako će taj sadržaj izgledati, gde će se se i kako prikazivati i šta će biti naredne platforme na kojima ćemo kreirati i primati sadržaj.

Sam događaj je namenjen svima onima koji rade u tehnološkom sektoru ili koje zanima dalji razvoj ove grane, kao i koje to oblasti su interesantne za razvoj velikih korporacija.

Predavač

Filip je rođen 1972. godine u Beogradu, gde je i diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu. Profesionalnu karijeru započeo je u Mobtelu, da bi je nastavio u Ericssonu Mađarska. Deo je “Telekom Srbija” tima od 2003. godine, od 2012. je na poziciji izvršnog direktora za tehniku. Član je Izvršnog odbora Inicijative Digitalna Srbija.

Prijava

Događaj će se održati u četvrtak 2. novembra sa početkom od 18č u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno, ali je neophodno da svoje učešće prijavite preko sledeće forme na linku "registruj se".

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!