Ljudski resursi

Kako do dobrog tima u tri koraka?

Kako bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način, kako po zaposlene u agenciji ili kompaniji, tako i po same rezultate, neophodan je efikasan tim koji uspeva da se suoči sa svim planiranim i neplaniranim situacijama koje se svakodnevno iznova pojavljuju na dnevnom redu.

Svesni toga, u Flexis marketinškoj agenciji se sa posebnom pažnjom tretiraju individualni kvaliteti tako da se na najbolji način uklope u timsko funkcionisanje.

Neke od najbitnijih karakteristika:

·         Prava osoba na pravoj poziciji – na taj način svi će biti zadovoljni, i agencija i pojedinac, a postojaće dovoljna motivisanost za napredovanjem sa razmenom mišljenja, ideje i iskustva.

·         Različitost – različiti ljudi i njihove neminovne razlike u interesovanjima smatramo našim najvećim potencijalom za razvoj i uspeh.

·         Mentorstvo – bez obzira na poziciju, svi smo mi mentori jedni drugima, ipak se trudimo da u svakom trenutku imamo mladu zvezdu Flexis-a, studenta na praksi. Svežim idejama nikada kraja.

·         Lične odluke – najviše što član tima može da učini jeste da donese i ličnu odluku i preuzme odgovornost. Na taj način se štedi vreme i promoviše hrabrost u timu. Naravno, to zahteva određeno iskustvo

·         Nagrađivanje – nemojte nikako zanemariti ovu stavku. Dobro razmislite, nije novac najbitniji za svakog ali nagrađivanje jeste.

Svakako, ako mislite da nije lako formirati dobar tim verujte nam na reč da je još teže zadržati ga. Izazovi su pred vama, ali dobro promišljene odluke i sinergiju koju stvorite u timu voziće vas pravo do uspeha.

Katarina Đurković, Flexis

Flexishttps://flexis.rs/

Pružamo kompletan portfolio usluga sa ciljem da se vaš brend ili kompanija uspešno pozicionira online.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!