Predstavljamo

Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri super kartice

Nagradna igra „Hiljada jedna, godinu vredna“ donela je mnogo uzbuđenja Superkartičarima koji su imali najviše sreće.

 

Najsrećniji dobitnik je Boško Kostić iz Beograda koji će narednih godinu dana živeti na račun Super Kartice kupujući i koristeći usluge svih partnera. Dva porodična automobila - Fiat 500L osigurana kasko polisom DDOR-a, obradovala su dobitnike druge i treće nagrade, Nebojšu Stanojevića iz Šapca i Zoltana Čubrilova iz Kanjiže, a više od 190 nagrada usrećilo je Superkartičare širom Srbije.

„Super Kartica i njeni partneri tokom cele godine nagrađuju svoje korisnike kroz bodove, popuste, raznovrsne prilagođene ponude, a u ovom periodu godine kada svi jedni druge darujemo, Super Kartica i partneri su prvom dobitniku omogućili godinu dana uživanja u brojnim poklonima - u godini dana života na račun Super Kartice“, izjavila je Ljiljana Ahmetović, direktorka Super Kartice uručujući prvu nagradu bračnom paru Kostić iz Beograda.

Iako nije verovala da će osvojiti nagradu, posle velikog iznenađenja koje je usledilo zbog srećnog dobitka , supruga Boška Kostića Vera kaže da im se desilo čudo. „Sada možemo da priuštimo sve one stvari, skuplje i finije, za koje sam uvek govorila da će morati da sačekaju neku sledeću kupovinu, a nikad nisu stigle na red“, izjavila je gospođa Kostić. Ona nije skrivala porodično oduševljenje, kao i da su već počeli pregovori ukućana o raspodeli ostalih poklona koji su deo paketa prve nagrade. „Od kada se pojavila Super Kartica mi je koristimo i ostvarujemo lepe popuste i zadovoljni smo. Ipak,  mislim da će nam cela ova godina biti veliki praznik“, rekla je Vera.

Spisak svih dobitnika možete pogledati na web sajtu Super Kartice, www.superkartica.rs 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!