Žensko preduzetništvo

Inovativno preduzetništvo žena i mladih

Međunarodna konferencija i poslovni susreti u okviru Dunavskog biznis foruma

Institut “Mihajlo Pupin” i EEN - Evropska mreža preduzetništva Srbije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore,  Madjarske i BIH – Republike Srpske a uz podršku Udruženja poslovnih žena Srbije organizuju u Kongresnom centru Master u Novom Sadu, 5. oktobra, međunarodnu konferenciju “Inovativno preduzetništvo žena i mladih”  i poslovne susrete (B2B), u okviru Dunavskog biznis foruma.

Internacionalni panel na temu  „Inovativno preduzetništvo žena i mladih“ na kojem će primere najbolje prakse dati inovativne preduzetnice ali i opštine i druge organizacije za podršku preduzetništvu,  moderiraće dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije i koordinatorka sektorske grupe za žensko preduzetništvo Evropske mreže preduzetništva. Tema će biti i institucionalna podrška, finansiranje inovacija, dostignuća i izazovi pred kojima se nalaze kako iskusne tako i mlade preduzetnice i preduzetnici.

Svi učesnici imaće priliku da se umreže sa preduzećima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Mađarske, i ostvare korisna partnerstva uz podršku Evropske mreže preduzetnistva u zemljama Dunavskog regiona i šire.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!