Softver

IN2 lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV 2017

Kompanija IN2 Informatički Inženjering je dobila sertifikaciju za lokalizaciju Microsoft Dynamics NAV-a 2017, za teritoriju Republike Srbije i region.

Sertifikovana lokalizacija znači da je ova lokalizacija prošla proces testiranja (proces CfMD) kojim Microsoft vrši proveru da li lokalizacija zadovoljava najviše standardne prilagođavanja rešenja lokalnim propisima, uz uvažavanje svih Microsoft Dynamics pravila.

IN2 sertifikovana lokalizacija predstavlja skup funkcionalnosti koji obezbeđuju usklađenost sa propisima i zakonima Republike Srbije i regiona. Naše rešenje obuhvata sve obrasce i izveštaje, šeme knjiženja i evidencije koji su propisani regulativom u Srbiji.

Takođe, rešenje je veoma fleksibilno, sadrži velike mogućnosti podešavanja načina rada i primenljivo je na sve zemlje u regionu, a uz manje izmene, može se primeniti i na mnoga tržišta u svetu.

Pored funkcionalnosti koje se odnose na zakonsku regulativu, IN2 lokalizacija uključuje i niz funkcionalnosti koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje u okviru sistema, uključujući i neke neobavezne, ali vrlo korisne funkcionalnosti, kao što su dodatne kontrole koje smanjuju mogućnost greške korisnika, dodatne automatike, izveštaji i evidencije.

IN2 lokalizacija obuhvata veoma širok spektar podešavanja, što čini ovo rešenje veoma fleksibilnim, jer omogućava klijentima da odrede kako rešenje treba da radi, u situacijama kada zakon ne propisuje samo jedno moguće rešenje.

Takođe, velike mogućnosti podešavanja rešenja čine našu lokalizaciju manje osetljivom na izmene propisa, jer se promenom podešavanja može prevazići veliki broj izmena u propisima, kao što su promene stopa PDV, stopa poreza i doprinosa, konta na koja se knjiženje avansa vrši, promena prikaza dokumenata u izveštajima za PDV i druga slična podešavanja.

Za funkcionalnosti koje nisu propisane zakonskom regulativom, ovim sveobuhvatnim podešavanjima, klijenti mogu samostalno birati željeni način rada funkcionalnosti, kako bi izabrali varijantu koja najviše odgovara njihovim konkretnim potrebama.

IN2 informatički inženjering d.o.o. Beogradhttp://www.in2.rs/home

IN2 Beograd je deo IN2 grupe, koja je specijalizovana za razvoj, implementaciju, održavanje i podršku sopstvenih poslovnih rešenja i implementaciju i doradu partnerskih (Microsoft i Oracle) rešenja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!