Projekti

IKEA i Sonos predstavili zvuk u novom svetlu

Zvuk i svetlo su dva elementa sa snažnim uticajem na dobro raspoloženje, i kao takvi značajno doprinose kvalitetu života u domu. Imajući u vidu da su oba elementa jednako važna za kreiranje prijatne atmosfere u svakoj sobi, IKEA je u saradnji sa kompanijom Sonos osmislila novu kolekciju SYMFONISK.

Ove dve kompanije želele su da udruženim snagama ljudima omoguće da zvučne sisteme koriste kao dizajnerske delove enterijera. Zasnovana na zajedničkim strastima i vrednostima dve kompanije, kao i udruženih ekspertiza iz oblasti zvuka i opremanja doma, ova saradnja rezultovala je inovativnim i široko dostupnim načinom uklapanja zvučnih sistema u svaki dom.

„IKEA uvek traga za idejama koje će omogućiti unapređenje života kod kuće. Integracijom tehnologije u proizvode za opremanje doma, do toga možemo doći na još bolji način“, rekla je Björn Block, koja je Rukovodilac Poslovanja za IKEA Home Smart u Švedskoj.

SYMFONISK kolekcija predstavlja spoj zvuka visokog kvaliteta i prelepog dizajna. Kolekcija se sastoji od dva Wi-Fi zvučnika, kojima se veoma jednostavno može upravljati pomoću Sonos aplikacije za mobilne telefone i daljinskog upravljača. Zvučnici mogu raditi odvojeno, ali i sinhronizovano, tako da se više soba može opremiti zvukom.

SYMFONISK polica sa Wi-Fi zvučnikom kao višenamenski proizvod koji štedi prostor, već je osvojio Red Dot nagradu u kategoriji dizajna proizvoda. Zbog svog jednostavnog dizajna, tekstilnog predneg dela koji se može zameniti i neutralnih boja, veoma se lako uklapa svuda. Možete je postaviti da stoji samostalno, montirati na zid ili pored noćnog stočića, ili čak u kuhinji uz pomoć dodatnih kuka. Koji god način da odaberete, zvuk je fenomenalan i prilagodljiv svakom ambijentu.

SYMFONISK stona lampa sa Wi-Fi zvučnikom osmišljena je kao proizvod koji izaziva tradicionalnu high-tech estetiku. Njen dizajn delimično je inspirisan kaminom – kao jedan izvor toplog svetla i zvuka. Takođe, zahvaljujući njenoj dvojakoj funkciji, imaćete manje kablova za sakrivanje, jednu slobodnu utičnicu viška i naravno proizvod manje koji je potrebno da kupite. Dakle, jedno veoma lepo i multifunkcionalno rešenje za vaš dom.

SYMFONISK daljinski upravljač vam omogućava da pustite, pauzirate, preskočite ili se vratite na prethodnu pesmu, kao i da pojačate ili smanjite jačinu zvuka, bez korišćenja telefona. Bilo da ga stavite na frižider, zid, kuhinjski sto ili na policu za knjige, njegov jednostavan dizajn će se svuda uklopiti.

Cena stone lampe je 25.999 RSD, dok policu možete kupiti po ceni od 15.999 RSD, a cena daljinskog upravljača je 1.199 RSD. SYMFONISK kolekcija će biti dostupna u robnoj kući IKEA Beograd početkom jula.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!