Društvo

HEINEKEN Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za društvenu odgovornost

Kompanija HEINEKEN Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj 2024“ za društvenu odgovornost i izuzetan doprinos zajednici u prethodne tri godine kroz raznovrsne inicijative u oblasti kulture, umetnosti i održivog razvoja. Nagrada je uručena na svečanoj dodeli, koju već petnaest godina organizuje udruženje „Moja Srbija“, u saradnji sa Centrom potrošača Srbije.

Nagrada Dobročinitelj 2024 predstavlja priznanje našem kontinuiranom radu i posvećenosti društveno odgovornom poslovanju u različitim oblastima. Posebno smo ponosni na to što je zahvaljujući značajnim projektima, naša kompanija osvojila ovo prestižno priznanje za sveukupni doprinos zajednici. Ova nagrada podstiče nas da nastavimo da stvaramo pozitivne društvene promene“, izjavili su iz kompanije.

Kompanija je prethodnih godina započela i realizovala brojne projekte, kao što je REZERVOAR, u okviru kog se sprovodi obnova javnih česama i arteških bunara u Srbiji i podiže svest najšire javnosti o važnosti očuvanja i oporavka prirodnih vodnih resursa Srbije, ali i kampanja posvećena odgovornoj konzumaciji alkohola Kad ide tura, ne ide gas. Osim toga, brend Birra Moreti podržao je mlade umetnike koji su dobili priliku da se usavršavaju u inostranstvu, a u okviru projekta Zaječarskog piva pružena je podrška kulturno-umetničkim društvima u našoj zemlji.

Zaječarsko četvrti put zaredom dobitnik prestižne nagrade „Moj izbor“

Zaječarsko pivo je i ove godine, četvrti put zaredom, a sedmi put ukupno, po mišljenju potrošača iz Srbije, dobilo nagradu „Moj izbor“ u kategoriji „Pivo“. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je namenjeno omiljenim domaćim proizvodima i brendovima isključivo na osnovu glasova potrošača.

Nagrade „Dobročinitelj“ i „Moj izbor“ dodeljuje udruženje „Moja Srbija“, u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda. Cilj je da se priznanjem „Dobročinitelj“  podstaknu  organizacije, kompanije i pojedinci u našoj zemlji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, dok se  nagradom „Moj izbor“ podstiče domaća proizvodnja i ulaganje u poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

Autor fotografije: Moja Srbija. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!