Društvo

Festival Egzit održaće se u avgustu

Organizatori Egzit festivala pozdravili su predlog premijerke Ane Brnabić da se manifestacija održi u avgustu, ocenivši ga kao „odličnu vest za sve”.

„Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi Egzit festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji. Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija”, kažu u saopštenju iz Egzit tima, prenosi Tanjug.

Oni ističu da ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

„Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku. Nadamo se da će uskoro doći do sastanka na kome ćemo razrešiti sva otvorena pitanja i precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog leta”, poručuju organizatori.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!