Projekti

Fabrika dečje hrane obezbedila obroke ustanovama koje zbrinjavaju najmlađe

Fabrika dečje hrane (BFF), iz Dobanovaca, uputila je donaciju svojih proizvoda Crvenom Krstu Srbije i Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kako bi se i u vanrednim okolnostima obezbedili zdravi obroci za najmlađe kojima je neophodna pomoć i podrška. Paketi dečje hrane dostavljeni su na adrese ustanova kojima pomoć u hrani trenutno najviše znači.

„U vremenu kada su humanost, solidarnost i zajedništvo najpotrebniji i kada je čitavo stanovništvo pogođeno nastalom krizom, moramo nastojati da ne zaboravimo one kojima je  podrška uvek potrebna. Nijedan deo našeg društva ne sme ostati zaboravljen i samo zajedničkim delovanjem, kolektivnom i ličnom odgovornošću, možemo zajedno da pobedimo u ovoj borbi“ – istakla je Milena Cvetković, izvršni direktor Fabrike dečje hrane.

Od proglašenja vanrednog stanja u zemlji, Fabrika dečje hrane, kao proizvođač hrane za najmlađe, koja se svrstava u osnovne životne namirnice, u kontinuitetu snabdeva tržište proizvodima za decu, kako ne bi došlo do nestašica, ali i kako bi hrana za mališane stigla do svih onih kojima je neophodna.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!