Finansijske usluge

EU4TECH program za startape — kako da dođete do investicije i predstavite svoju kompaniju

Projekat Evropske unije pod nazivom EU4TECH organizuje intenzivnu radionicu vezanu za investment readiness (IR), koja će biti ispraćena pitching Bootcampom, a potom i investicionim forumom koji će se održati 25. aprila u Beogradu.

Projekat je namenjen startapima zapadnog Balkana, bez obzira na delatnost. Startapima će biti dodeljeni mentori koji već imaju dugogodišnja iskustva sa investicijama, a svakom od polaznika programa će pružiti podršku pri analiziranju poslovanja startapa sa pravne, finansijske i investitorske perspektive, prenosi portal STARTIT.

S obzirom na to da će biti primljeno samo 35 startapa, svi oni koji uspešno završe investment readiness trening, dalje će biti pozvani na pitching Bootcampposle kog će imati priliku da se predstave investitorima.

Ceo program je koncipiran na sledeći način:

- mart-april 一 IR radionice sa internacionalnim ekspertima,

- 24. april 一 pitching Bootcamp,

- 25. april 一 investicioni forum sa investitorima iz EU i regiona.

Prijava

EU4TECH IR program je besplatan i održavaće se na engleskom jeziku. Biće primljeno 35 startapa koje će odabrati panel eksperata. Online prijavu je potrebno popuniti na engleskom jeziku i što detaljnije, najkasnije do 28. februara.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!