Razvoj

ENTER konferencija 25. i 26. aprila

ENTER je dvodnevna konferencija koja nudi nova znanja o aktuelnim tehnološkim temama, i održava se 25. i 26. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci.

AI, Data Science, Blockchain, IoT ali i druge tehnologije biće deo programa narednog ENTER-a. Ulaz je i ove godine besplatan. Konferencija povezuje i predstavlja aktere koji deluju u IT sektoru sa osvrtom na profesionalne rezultate i rad žena u njemu. ENTER obuhvata predavanja,panel diskusije i radioničarski program. Kako su predavanja struktuirana u dva odvojena dela-Tech Track i Short Talks, namenjena su profesionalcima koji se bave informacionim tehnologijama, kao i onima koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju. Drugo izdanje ENTER konferencije realizuje organizacija Spacevent u saradnji sa ACM međunarodnom mrežom.

Predavanja:

- Tech Track i Short Talks

Preko 15 predavanja govornica i govornika koji dolaze sa akademije i iz industrije. 

U dva dana predavanja će biti organizovana u blokove po oblastima dok će u Short Talk-u biti prostora da čujemo kratka predavanja o različitim tehnologijama i tech temama.

- Radionice, hands on pristup, praktično iskustvo, prilika za savladavanje novih veština. Rad u malim grupama sa mentorima. 

- Panel diskusije, na kojima će se otvoriti određene teme i o kojima će se pričati sa relevantnim ljudima. 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!