Saobraćaj i transport

“Emirates Airline” najbolja aviokompanija na svetu

Aviokompanija “Emirates Airline” širom sveta, u zemljama od Rusije i Belgije do Ujedinjenih Arapskih Emirata, osvojila je najznačajnije nagrade koje potvrđuju da je vodeća kompanija u ulaganju u inovativne proizvode koji putnicima omogućavaju da lete ugodnije.

“Emirates Airline”-u su dodeljene nagrade „Best Airline in the World“ i „Best Airline in the Middle East“ na prestižnoj dodeli nagrada ULTRA 2018. U glasanju je učestvovalo više od 500 hiljada čitaoca Telegraphovih luksuznih putničkih časopisa Ultratravel UK i Ultratravel Middle East, a nagrada se dodeljuje najboljim svetskim pružaocima luksuznih putničkih iskustava. Sir Tim Clark, predsednik “Emirates Airline”, nagrade je primio na svečanosti održanoj u hotelu Burj Al Arab Jumeirah u Dubaiju. Svečanosti su prisustvovali ključna imena svetske putničke industrije.

Kompanija “Emirates Airline” je u Rusiji osvojila dve prestižne nagrade. Nagradu „Best International Airline“ dobila je na osmoj dodeli nagrada National Geographic Traveler Awards 2018, a nagradu „Best Middle Eastern Airline" na dodeli nagrada The Business Traveller Russia and CIS Awards 2018.

“Emirates Airline” je u Belgiji primio nagradu "Best Long Haul Airline 2018" na dodeli nagrada Travel Magazine Awards 2018. Svečanosti je prisustvovalo 700 vodećih predstavnika iz industrije, putničkih stručnjaka i predstavnika medija. Dodela nagrada Travel Magazine Awards održala se 21. put, a predstavlja platformu gde se svetski brendovi prepoznaju kao najbolji pružaoci usluga u Belgiji, prenosi Seebiz.

U poslednjih 12 meseci, “Emirates Airline” je nastavio svojim putnicima da ispunjava obećanje pod sloganom "Fly Better", unapređujući iskustvo putnika kroz značajna poboljšanja u svojim avionima tipa Boeing 777 i A380. Aviokompanija je uložila 150 miliona dolara u uvođenje novih kabina poslovne klase i konfiguraciju na floti aviona Boeing 777-200LR. U avionima tipa A380, Emiratesov unapređeni Onboard Lounge nastavlja da impresionira putnike svojim savremenim uređenjem i proširenim mogućnostima sedenja.

“Emirates”, takođe, putnicima u svim klasama nastavlja da pruža nenadmašne mogućnosti zabave s više od 3.500 kanala na više od 40 jezika. Na zemlji, “Emirates” nudi sedam lounge prostora za poslovnu klasu na aerodromu Dubai International Airport. Nivo A, B i C nedavno su rekonstruirani u vrednosti od 11 miliona dolara. “Emirates”-ova globalna mreža lounge prostora porasla je na 42, potvrđujući predanost osiguravanju doslednog iskustva za svoje premium putnike i članove programa Skywards.

“Emirates” ima modernu i efikasnu flotu, koja obuhvata 270 aviona tipa Airbus A380 i Boeing 777. Ova aviokompanija je nastavila da se širi na međunarodnom nivou i danas leti u 159 odredišta u 85 zemalja, povezujući putnike i olakšavajući trgovinu na šest kontinenata kroz njihovo čvorište u Dubaiju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!