Projekti

Doživite nesvakidašnji pogled na grad sa 22. sprata Palate Beograd

Nakon više od 40 godina posetioci imaju neponovljivu priliku da 4. i 5. maja vide prestonicu sa vidikovca popularne „Beograđanke“.

Posle gotovo četiri decenije, tokom 4. i 5. maja u periodu od 11-18 časova, posetiocima će biti omogućeno razgledanje prestonice sa čuvenog vidikovca na 22. spratu Palate Beograd, prve „pametne zgrade" na ovim prostorima.

Poseta ovom simbolu prestonice, osim užitka u pogledu koji ostavlja bez daha i omogućava vidik na ceo grad, pružiće vam i zadovoljstvo da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iznos prikupljen od prodaje ulaznica, dostupnih po simboličnoj ceni od 100 dinara, kompanija Marera Properties će duplirati i donirati korisnicima Crvenog Krsta.

Visoka 101 metar, sa 23 sprata i preko četiri decenije postojanja iza sebe, Palata Beograd, i danas je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada. Rađena po projektu poznatog arhitekte Branka Pešića, 1974. godine, „Beograđanka” je po izgradnji bila najviša zgrada na Balkanu. U toku je prva rekonstrukcija od njene izgradnje, koja će ovu lepoticu pretvoriti u moderan biznis centar, kreiran po meri savremene poslovne zajednice.

Pred vama je jedinstvena prilika da obiđete ovaj arhitektonski biser, uživate u fantastičnoj panorami Beograda koja se pruža sa njenog čuvenog vidikovca na 22. spratu, a istovremeno malim humanim gestom pomognete onima kojima je to neophodno. Potrebno je samo da posetite www.ticketline.rs, kupite svoje ulaznice koje su od 28.04. puštene u prodaju, i doživite grad sa vidikovca Palate Beograd. Sigurni smo da će vas taj magični pogled  podsetiti zašto toliko volite Beograd.

Marera Properties je kompanija za investiranje u nekretnine koja se bavi kupovinom, razvojem i zakupom komercijalnih nekretnina u Srbiji. Portfolio koji trenutno obuhvata gotovo 200.000 m2 čine kancelarijski, maloprodajni i industrijski objekti fokusirani na tri regionalna centra, Beograd, Niš i Novi Sad. Duboko razumevanje tržišta nekretnina, savremenih poslovnih principa i rastućih potreba klijenata, omogućava kompaniji Marera Properties da realizuje opsežne projekte razvoja, rekonstrukcije i repozicioniranja komercijalnih objekata i rastućoj poslovnoj zajednici ponudi izvrsna radna okruženja.

Poslovne prostore u portfoliju karakterišu inovativan dizajn, profesionalne usluge, savremena i prilagodljiva rešenja koja pružaju jedinstveno iskustvo rada predstavnicima domaće i međunarodne poslovne zajednice. Jedan od poslednjih projekata rekonstrukcije je osvojio nagradu Grada Beograda za arhitekturu i urbanizam za 2018. godinu.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!