Svet građevinarstva-nekretnina

Desk&More Beograđanka: Pametne i fleksibilne kancelarije u srcu grada do kraja godine

Prva tri sprata rekonstruisane Palate Beograd koja će biti otvorena do kraja godine, činiće „Desk&More“ – pametne i fleksibilne kancelarije, prilagođene potrebama malih i srednjih kompanija.

„Naša fleksibilnost se ogleda u ponudi različitih radnih površina – od 15 do 1.000m², raznovrsnih opcija zakupa − bilo da je u pitanju privatna kancelarijska zona, jedna kancelarija, radna stanica ili samo konferencijska sala, kao i u trajanju zakupa čiji je minimum mesec dana“, ističe direktor „Desk&More“ Stanko Komarica.

„Desk&More“ će zauzimati peti, šesti i sedmi sprat Palate Beograd. U okviru prva dva sprata se nalaze prostrane terase koje će nakon rekonstrukcije biti pretvorene u zelene oaze, sa drvećem, klupama, ali i radnim zonama sa kompletnom infrastrukturom za sastanke na otvorenom. Za međusobnu komunikaciju i kordinaciju, stanarima je na raspolaganju posebna aplikacija.

„Ona im omogućava zakazivanje sala i razmenu informacija o zajedničkim prostorijama i uslugama, međusobno povezivanje i networking, a nama znatno pojednostavljuje upravljanje prostorima. Pored toga, stanarima su na raspolaganju i office menadžeri, brzi Internet, štampači i higijeničari. Njihovo je samo da ponesu kompjuter, dok o svemu ostalom vodimo računa mi“, kaže Komarica.

Prva „Desk&More“ lokacija otvorena je pre tri godine u Bulevaru 79,  a u međuvremenu su otvorene još dve lokacije u Kondinoj i u Kalemegdan Biznis Centru. Pored Palate Beograd, koja će biti završena do kraja tekuće godine, „Desk&More“ će biti sastavni deo i zgrade BIGZ-a čija će rekonstrukcija biti završena do kraja 2022. godine.

Palatu Beograd je kompanija Marera Properties akvizirala u novembru prošle godine. Nakon samo 12 meseci intenzivnih radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji, zgrada će biti otvorena do kraja godine a centar grada Beograda će biti bogatiji za 20,000 m² ekskluzivnog kancelarijskog prostora A klase u samom srcu prestonice.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!