Hardver

Dell EMC proširio ponudu All-Flash Midrange skladištenja

Dell EMC proširuje svoj vodeći tržišni portfolio za skladištenje midrange vrednosti sa novim SC All-Flash uređajima koji pružaju vrhunske performanse i usluge koji doprinosi modernizaciji centra za prenos podataka.

Kompanija Dell EMC je proširila svoj vodeći portfolio za skladištenje midrange podataka sa dva nova SC All-Flash uređaja koji prate nadogradnju softvera Dell EMC Unity, dizajnirani za povećanje efikasnosti i uštede troškova za miks blokova i opterećenja pri obradi podataka. Sa novim uređajima, Dell EMC takođe predstavlja program lojalnosti Future-Proof Storage. Novi program lojalnosti nudi najjaču trogodišnju garanciju u industriji, kao i sveobuhvatni softver, zaštitu ulaganja u hardver, efikasnost sistema za skladištenje podataka, migraciju podataka i besplatni Virtustream Storage Cloud servis.

SC All-Flash pruža vrhunske performanse i funkcije koje su spremne za preduzeća

SC All-Flash uređaji su dizajnirani da pomognu korisnicima da orijentišu centar za podatke i time povećavaju brzinu, efikasnost i uštede na postojećim aplikacijama. Takođe, dizajniran je da pomogne klijentima da otvore mogućnosti poslovanja za podršku novim slučajevima i radnim opterećenjima.

Dell EMC SC5020F i Dell EMC SC7020F su ponuđeni kao 3U uređaji sa dvostrukim active/active kontrolerima sa 8-jezgrenim Intel® Kseon® procesorima i do 256GB memorije i multiprotokol podrškom za iSCSI i 16/32GB FC mrežne veze. Proizvodi takođe karakterišu:

·         All-Flash performanse - do 399,000 IOPS po nizu i 3.9 miliona agregatnih IOPS po multi-nizu federisanog klastera.
·         Mobilnost podataka, skala i zaštita - spreman za povezivanje sa federiranim multi-array klasterom za lakšu upotrebu i jednostavnost rada, kao i optimalno upravljanje radnog opterećenja. Takođe uključuje ugrađeni anti-theft uređaj koji je idealan za kontinuitet poslovanja.
·         Efikasna optimizacija - inteligentna deduplikacija i kompresija podataka, RAID nivo i efikasno pružanje resursa pomažu uštede na automatizaciji.
·         Sveobuhvatni softver - svaka napredna serija SC sadrži sve potrebne licence za softver.

Dell EMC Unity postaje efikasniji kako bi smanjio troškove skladištenja

Dizajniran da pruži jednostavnost upotrebe, All-Flash performanse i jedinstvene SAN-NAS okoline, Dell EMC Unity pomaže organizacijama da ubrzaju primenu, pojednostavljuju upravljanje i neprekidno skladištenje u cloud servisu. Novi Unity v4.3 OS pruža veliki broj značajnih poboljšanja, uključujući deduplikaciju koja pomaze u smanjenju troškova, zajedno sa novim tehnologijama koje olakšavaju nadogradnje ne-destruktivnih sistema i omogućavaju sinhronizaciju datoteke. Novi Dell EMC Unity v4.3 OS nudi poboljšane performanse sa All-Flash uređajima sa dodatom in-line deduplikacijom, kao i sinhronizovanu replikaciju datoteka koja osigurava kontinuitet poslovanja bez gubitka podataka i online kontrola nadogradnje podataka na licu mesta.

Redefinisana zaštita investicija sa programom lojalnosti za budućnost (Future-Proof Storage Loyalty Program)

Novi Dell EMC Future-Proof Storage Loyalty program pruža korisnicima garantovan i vredan vek trajanja svojih proizvoda. Za razliku od drugih programa lojalnosti koji nude manje koristi i kratkoročnih obećanja, Future-Proof Storage Loyalty Program pruža robusne garancije, štednju novca i zaštitu investicija za nove Dell EMC Unity i SC serije proizvoda.

Future-Proof Storage Loyalty Program za Dell EMC Unity i seriju SC uključuje:

·         trogodišnja garancija zadovoljstva - Dell EMC proizvodi radiće na način koji je predstavljen kupcima. Garantovano zadovoljstvo.

·         4:1 garancija efikasnosti skladištenja (4:1 All-Flash Storage Efficiency Guarantee) - ponuđena bez složenih prethodnih procena i ograničenja.

·         bezbrižne migracije podataka (Never-worry Data Migrations)- korisnici mogu lako da se migriraju na nova rešenja za skladištenje putem ugrađene migracije podataka koja je uvek online.

·         zaštita investicija u hardveru (Hardware Investment Protection) - korisnici dobijaju fleksibilan kredit prema nadogradnjama kontrolora skladištenja ili uplatu kredita ka kupovini bilo kog novog proizvoda preko Dell EMC portfelja.

·         sveobuhvatni softver (All-inclusive Software) - Dell EMC proizvodi za skladištenje dolaze sa svime što je potrebno za skladištenje, upravljanje i zaštitu podataka te nije potrebno kupovati ili održavati dodatne licence.

·         ugrađena Virtustream Storage Cloud tehnologija (samo za Dell EMC Unity) - korisnici mogu automatski dodati datoteke i snimke za skladištenje u cloud bez troškova kapaciteta za jednu godinu.

Kupci koji nabavljaju nove proizvode kompanije Dell EMC Unity ili SC serije, direktnim putem ili preko sertifikovanog partnera, a imaju važeći ugovor o održavanju, ulaze u program lojalnosti bez dodatnih troškova.

„Kako bismo pomogli našim klijentima u modernizaciji data centra, pružamo inovativne karakteristike i performanse u novom SC All-Flash okruženju za skladištenje podataka, a takođe povećavamo efikasnost i korisnost Dell EMC Unity u najnovijoj verziji Unity OS softvera", rekao je Jeff Boudreau, predsednik, Storage Platforms, Dell EMC. „Takođe, novim programom lojalnosti redefinišemo šta znači kupiti od Dell EMC i naših partnera koji nudi mnoge pogodnosti kao što su sveobuhvatni softver, zaštita hardverskih investicija i trogodišnja garancija zadovoljstva proizvodom sto je najduža i najjača garancija među našim konkurentima."

Dostupnost

SC All-Flash će biti dostupan u decembru. Novi Unity OS v4.3 biće dostupan u januaru 2018. godine korisnicima Dell EMC Unity sa važećim ugovorom za podršku. Program Dell EMC Future-Proof Storage Loyalty je dostupan uz kupovinu bilo kog uređaja iz nove SC serije ili Dell EMC Unity uređaja za skladištenje direktno od Dell EMC distributera ili sertifikovanog partnera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!