Predstavljamo

DATA predstavlja XPG GAMMIX S11 PCIe Gen3x4 NVMe 1.3 SSD

Najbrži do sada ADATA SSD za igrače ima neverovatne performanse

Beograd, 03. april 2018 – ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je danas XPG GAMMIX S11 (S11), svoj najbrži do sada SSD za igrače. Odlikuje se kompaktnim M.2 2280 dimenzijama i opremljen je jedinstvenim hladnjakom, kako bi održao optimalnu temperaturu. Poseduje i ultra brzi PCIe3x4 interfejs koji postiže do 3200 MB/s pri čitanju i do 1700 MB/s pri upisivanju podataka – što ga čini idealnim za sve one koji su u stalnoj potrazi za boljim performansama, kao što su igrači, entuzijasti koji sami sklapaju svoj PC i grafički profesionalci. S11 koristi najnoviju, drugu generaciju 64-slojnog 3D NAND fleša za veću pouzdanost, a dostupan je u kapacitetima od 240 GB, 480 GB i 960 GB.

Brži nego ikad – stvoren za profesionalce

 

Koristeći ultra brzi PCIe Gen3x4 interfejs i NVMe 1.3 protokol, S11 nudi neverovatno poboljšanje u brzinama čitanja i pisanja. Odlikuje se 32-bitnom DRAM magistralom, inteligentnim SLC keširanjem i DRAM keš baferom, što rezultuje ubrzanim sekvencijalnim i 4K nasumičnim čitanjem i pisanjem. Može da dostigne brzine do 3200 MB/s pri čitanju i do 1700 MB/s pri upisivanju podataka, kao i 310 K / 280 K IOPS pri nasumičnom 4 K čitanju i pisanju, za brže podizanje operativnog sistema, kraće vreme učitavanja igara i brži odziv sistema. Pored toga, posebno dizajnirani XPG hladnjak obezbeđuje da temperature budu bar 10 stepeni*(1) Celzijusa niže nego kod M.2 SSD-ova koji nemaju hladnjak, čime se povećavaju stabilnost i trajnost.

Robusna izdržljivost koja pruža sigurnost

 

Zahvaljujući korišćenju druge generacije 64-slojnog 3D NAND fleša, S11 je pouzdaniji, brži i dugotrajniji nego ikada ranije. Podržava RAID Engine i Data Shaping, za povećanu pouzdanost i stabilnost. Kako bi se osigurali integritet podataka i preciznost, S11 poseduje naprednu LDPC korekciju grešaka, koja pomaže da se otkloni više grešaka tokom prenosa podataka, nego BCH ECC. Sa svim ovim tehnologijama, S11 pruža nenadmašnu izdržljivost i ima deklarisano prosečno vreme između kvarova (MTBF - mean time between failures) od 2 miliona časova. Kao i svi drugi XPG SSD-ovi, S11 ima produženu, petogodišnju garanciju. 

O XPG-u


Xtreme Performance Gear (XPG) je robna marka kompanije ADATA Technology u okviru koje se nalaze PC komponente visokih performansi. XPG proizvodi se razlikuju od drugih jer prevazilaze strogu ADATA A+ metodologiju testiranja, da bi se osigurali najviši standardi za superiornu stabilnost i performanse proizvoda. XPG pruža igračima, entuzijastima i overklokerima neverovatan doživljaj i savršeno iskustvo. Proizvodi iz XPG linije poseduju napredne tehničke osobine, a njihova snaga sija punim sjajem zahvaljujući elegantnom i moćnom dizajnu, koji je osvojio mnoga prestižna priznanja širom sveta. Neka od njih su Good Design nagrada (Japan) i Taiwan Excellence Gold nagrade. ADATA XPG proizvodi su prepoznati od strane overklokera i svetski poznatih profesionalnih gejmerskih timova koji ih koriste kao bitan hardver za postizanje pobeda. Za više informacija posetite www.xpg.com.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!