Finansijske usluge

Crédit Agricole banka nastavlja da podržava medicinske radnike - bez kamate na kredite do kraja godine!

Kada je bilo najteže, oni sebe nisu štedeli. Upravo zbog toga, kao vid zahvalnosti za sve što su učinili tokom pandemije Korona virusa, Crédit Agricole banka omogućila je svim medicinskim radnicima finansijsku podršku kako bi bar na tom polju mogli da odahnu. Nezavisno od toga da li su klijenti Banke ili ne, svi medicinski radnici koji se odluče za bilo koji kreditni proizvod u Credit Agricole banci neće plaćati kamatu do kraja tekuće godine, a i nakon toga ih očekuju odlični uslovi.

„Dok je naš zadatak bio da čuvajući sebe sačuvamo druge, oni su druge čuvali nesebičnim zalaganjem i rizikovanjem sopstvenog zdravlja. Zato je sada došlo vreme da se oni odmore a mi da im se odužimo za sve teške trenutke koje su prošli da bismo mi mogli da nastavimo dalje sa svojim životima. Crédit Agricole banka, želeći da preuzme inicijativu, osim besplatnog dozvoljenog minusa koji je svim medicinskim radnicima stavila na raspolaganje još na početku krize, otišla je korak dalje i omogućila da im svi kreditni proizvodi budu na raspolaganju bez ikakve kamate do kraja godine.“ – izjavio je Raško Tomaševic, rukovodilac Sektora za poslovanje sa stanovništvom Crédit Agricole banke.

Na primer, za keš kredit u iznosu do 3 miliona dinara na rok od 5 godina medicinski radnici će do kraja godine otplaćivati samo glavnicu, bez ijednog dinara kamate a od sledeće godine, za njih će se primenjivati specijalna, povlašćena nominalna kamatna stopa od 5% odnosno efektivna od 0,74%. Osim gotovinskih kredita, posebna ponuda važi i za auto i stambene kredite kao i za kreditne kartice i dozvoljeni minus.

Crédit Agricole Srbija, članica je Crédit Agricole grupe, jedne od 10 najvećih finansijskih institucija na svetu sa A+ kreditnim rejtingom, što je pokazatelj visoke stabilnosti čak i u veoma izazovnim uslovima poslovanja. Kao odgovoran član društva u kojem posluje, Banka koristi sredstva i ekspertizu stečenu na više od 47 tržišta kako bi podstakla što lakši izlazak iz ove izazovne situacije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!