Softver

Blockchain Adria Meetup

COTRUGLI Blockchain Akademija organizuje Blockchain Adria Meetup događaj koji će se održati u Zagrebu (Buzinski prilaz 10) od 15 časova.

Učesnici iz cele JI Evrope će imati priliku da diskutuju o blockchain tehnologiji i interesantnim ICO projektima. Takođe, svi gosti će imati priliku da saznaju više o novom Blockchain EMBA programu i sertifikovanom Blockchain programu za developere koje pokreće COTRUGLI Blockchain Akademija u saradnji sa COTRUGLI Poslovnom Školom.

Meetup će prikupiti brojne eksperte i blockchain entuzijaste iz cele regije. Glavni govornik, Tedej Slapnik, Državni sekretar u kancelariji premijera Republike Slovenije, će pričati o najnovijim trendovima u blockchain svetu. Potvrđeni spikeri su: Bisser Manolov, Petko Karamotchev, Josip Maričević, Martin Žagar, Mario Vojvoda, Maya Medzhedelieva, Zoran Đorđević, Petar Petkov, Peter Merc, Tilen Travnik, Tomislav Kosanović, Tilen Sarlah, Dražen Kapusta, i Tali Režun.

Učešće na dogadjaju je besplatno. Prijavite se što pre jer je broj mesta ograničen.

Svi gosti će imati priliku da razmene dosadašnja iskustva i ideje u svetu blockchain-a, a predstaviće se i novi ICO projekat koji je tek nedavno pokrenut. Osim navedenog, učesnici koji razmišljaju o dodatnoj edukaciji o blockchain tehnologiji i njenoj primeni u raznim područjima ili o pokretanju sopstvenog biznisa, imaće priliku da saznaju sve o novom Blockchain EMBA programu i sertifikovanom Blockchain programu za developere, jedinim ove vrste u regiji.

Sledeći Blockchain Meetup-i su planirani u Beogradu, Portorožu, Sofiji, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiu. Blockchain Adria konferencija koja je održana prošle godine u Rovinju je prikupila više od 400 učesnika. Pogledajte kako je to izgledalo ovde.

Ukoliko imate zanimljiv ICO projekat koji biste želeli da predstavite ili da se priključite našoj blockchain turneji, pošaljite nam email i pomoći ćemo Vam da se uključite.

COTRUGLI poslovna škola je međunarodno akreditovana (AMBA asocijacija) poslovna škola. AMBA akreditaciju poseduje samo 2% poslovnih škola u celom svetu i pripada grupi 2% akredirovanih škola od strane AMBA asocijacije. COTRUGLI okuplja uspešne menadžere i lidere, preko 2,000 polaznika i Alumnija, kao i predavače i eksperte iz celog sveta.

COTRUGLI Blockchain Akademija je stvorena da zadovolji potrebe menadžera, preduzetnika i stručnjaka koji žele da nauče više o tehnologiji koja menja svet. Oba programa okupljaju predavače i stručnjake iz celog sveta koji donose znanja iz biznis menadžmenta, razvoja blockchain tehnologije, kripto valuta i još mnogo drugih specijalizovanih tema.

Cotrugli Business Schoolhttps://cotrugli.org/

Poslovna škola COTRUGLI je međunarodno priznata institucija, akreditovana od strane AMBA, sa reputacijom vodeće poslovne škole u ​​jugoistočnoj Evropi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!