Obrazovanje i posao

Bliži se kraj prijava na Executive/MBA stipendije

Rok za prijavu na Executive MBA i MBA stipendije koje dodeljuje COTRUGLI poslovna škola je 18. mart 2018. do ponoći.

Iskoristite priliku da osvojite stipendiju vodeće poslovne škole u regiji i prijavite se.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri.

 Razmena iskustva kao najefikasniji oblik učenja

Suštinska vrednost MBA programa je primenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svetu. Princip rada je case study metoda, kojom se obrađuju konkretni poslovni slučajevi iz čitavog sveta, sa naglaskom na poređenje sa lokalnim tržištem. Osim toga, polaznici rade u timovima, a članovi tima dolaze iz različitih branši. Timski način rada se primenjuje zbog činjenice da upravo razmena iskustva omogućava najefikasnije učenje. Nakon predavanja vaše radno mesto postaje laboratorija u kojoj testirate sve što ste naučili na predavanju. 

“COTRUGLI program mi je omogućio da usvojim nove primenjive sposobnosti, šire poslovno znanje, kao i holistički pristup razumevanju i rešavanju poslovnih problema. Dobila sam uvid u različite menadžment i liderske metodologije, ali i različitu poslovnu praksu. Odlični profesori i iskusne kolege su mi pomogli da dobijem novu perspektivu, koja mi omogućava da budem uspešnija u današnjem globalnom poslovnom okruženju.“

Jelena Porej, Global HR Director, Groundlink doo Beograd

“Ono što bih istakao za prethodne dve godine prolazeći kroz EMBA program, prvenstveno je je kvalitet samih modula i profesora, organizacija programa od strane menadžmenta, kao i izuzetna saradnja sa mojim kolegama iz generacije. Najveća korist, uključujući prethodno navedene, jeste da nakon završenog EMBA programa imam znanje i mogućnost da sagledavam poslovne izazove kroz više različitih perspektiva.”

Đorđe Živanović, Country Manager Serbia and Montenegro, Coface

“Školovanje na COTRUGLI EMBA programu je bila privilegija i zadovoljstvo, jer sam osim znanja obogatio svoje iskustvo saradnjom sa velikim brojem natprosečno sposobnih i talentovanih mladih poslovnih ljudi iz celog regiona. Upoređujući sebe sa drugima i učeći iz njihovih iskustava došao sam do novih saznanja koja će mi svakako koristiti u daljem razvoju.”

Petar Balković, Director, Native Consulting

“Vrhunski kvalitet programa podržan izvrsnim timom i odličnom reputacijom! COTRUGLI iskustvo je više od očekivanog.”

Radinka Danilov Šehović, Executive Director, Golin Beograd

Program zahteva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedelju dana na svakih 6 nedelja.

Kako se prijaviti na stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za stipendije.

Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular ovde, nakon čega ćete biti obavešteni o daljim koracima. Prijave traju do 18.marta 2018. godine

 

Cotrugli Business Schoolhttps://cotrugli.org/

Poslovna škola COTRUGLI je međunarodno priznata institucija, akreditovana od strane AMBA, sa reputacijom vodeće poslovne škole u ​​jugoistočnoj Evropi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!