Razvoj

Besplatan seminar IT Akademije: Lepo mi je u svojoj koži

Pozivamo Vas da prisustvujete online besplatnom seminaru “Lepo mi je u svojoj koži”, koji je dobra prilika za sve zainteresovane da potpuno besplatno čuju nešto više o ovoj oblasti.

Za one koji žele lično da prisustvuju, seminar će se održati 03. februara u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dušana 34, Zemun.

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

U vreme kada društvo i sistem nameću razna očekivanja koja moramo ispuniti da bismo bili priznati od pojedinaca, porodice i na poslovnom nivou nije lako izboriti se sa pritiskom.

Na seminaru ćete saznati:

- Kako da prihvatite sebe i da se osećate dobro u svojoj koži?,

- Tehnike koje će vam pomoći da se osećate dobro među ljudima oko sebe.

Predavač je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je”, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije, sa  15-ogodišnjim iskustvom u vodećim kompanijama u Srbiji.

Cilj seminara je naučiti kako da se na najbolji način izrazite, prihvatite i ispoljite svoju ličnost, dok uspešno balansirate svakodnevne obaveze, i tako preduhitrite eventualni stres koji bi nastao kao posledica neispunjenja ovih obaveza. 

Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći na web sajtu seminara

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!