Društvo

BEOGRADSKI SAJAM – JESEN 2023 - EXPO 2027

Prošlo je više od osam i po decenija od konstituisanja Beogradskog sajma i jedna istina, starija i od sveta i samog Sajma, ostala je da važi - u svetu poslovanja nepromenjivi i trajni, formula za uspeh, jedino su kontinuirana prilagođavanja, promene i stalna ulaganja u znanje i obučenost zaposlenih.

Kompanija nacionalni i regionalni lider, Beogradski sajam, inspiracija je i prilika poslovnim i privrednim mogućnostima Beograda, Srbije i regiona. U predstojeću jesen ulazi sa godišnjom projekcijom od preko 60 manifestacija. Ova rekordna brojka zaokružiće izuzetnu poslovnu godinu kao rezultat  rada i strasti svih koji Sajam žive i učestvuju  u poduhvatu.

Beogradski sajam, član tima koji je ove godine uspešno realizovao kandidaturu i bio jedan od inicijatora projekta EXPO Beograd 2027,  deo je perspektive koju ova značajna specijalizovana svetska manifestacija otvara. To je nova  platforma koja će i Srbiji i Beogradu i Beogradskom sajmu omogućiti da svetu predstave kulturu, tradiciju i potencijale u tri meseca trajanja velikog međunarodnog projekta koji pomera granice.

Uspeh nije slučajan, plod je dobrog planiranja i predanog rada, vizije i posvećenosti svih koji čine tim Beogradskog sajma. Istorija prepuna izazova i uspona pokazala se kao preduslov za zajednički uspeh u prevazilaženju svih prepreka kako bi kompanija ostala sinonim za vrhunsku organizaciju  i profesionalizam. Izuzetna je agenda jesenjih manifestacija koje bi trebalo da zadovolje najširi mogući spektar interesa i potreba i posetilaca i partnera - od muzičkih, umetničkih i sportskih događaja koji donose radost i kulturološko bogatstvo, preko privrednih sajmova koji podstiču razvoj i ekonomsku saradnju, do tehničko-tehnoloških i vojnih, koji približavaju najnovijim tehnologijama i inovacijama.

Neka kao preporuka posluže već čvrsto međunarodno etablirani sajmovi knjiga, nameštaja i mašina i alata za drvnu industriju, grafičke, papirne i kreativne industrije, Wine vision by Open Balkan, naoružanja i vojne opreme, energetike i ekologije, medicine i stomatologije, etno hrane i pića, obrazovanja i nastavnih sredstava, zimske opreme, kozmetike, estetike i zdravlja i još toliko drugih, koji će u predstojećim mesecima ljudima činiti korist i zadovoljstvo, a društvu, državi i privredi nove korake u svet sposobnih i moćnih.    

Dok se s poštovanjem priseća slavne prošlosti, Beogradski sajam ponosno gleda napred u budućnost i grabi nove mogućnosti i izazove. To podrazumeva liderstvo u sajamskoj industriji i privrednom razvoju, inspiraciju za druge, Beogradski sajam je “mesto koje je video ceo svet”.

Foto: Beogradski sajam

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!