Svet građevinarstva-nekretnina

Belgrade Waterfront predstavlja BW Quartet

Prodaja stanova u novoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront, BW Quartet, počela je u petak, 18. septembra u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi. Sedamnaesta stambena zgrada Belgrade Waterfront-a smeštena je u Park distriktu, prepoznatljivom po zelenilu Savskog parka, dok je, sa druge strane, okrenuta ka Savskoj ulici i Palati pravde.

Za sve one koji su zamišljali život u mirnom gradskom okruženju, a istovremeno u poslovnom delu grada, BW Quartet je prostor u kojem će im se svaki dan činiti dužim. U jednom danu stići će i na jutarnji džoging, do obližnje kancelarije, a u povratku će sa najdražima uživati u prirodnom okruženju i sadržajima Savskog parka ili unutrašnjeg dvorišta zgrade. Život u stambenoj zgradi BW Quartet znači da više nema otkazivanja basketa ili bioskopa sa ekipom, zato što su sada svi rekreativni, ali i zabavni sadržaji, na samo par koraka od doma. 

U okviru zgrade BW Quartet može se pronaći idealan dom u jednoj od 232 jednosobne do četvorosobne moderne stambene jedinice. Terase i široki prozori, osim obilja prirodne svetlosti, donose i savršen završetak dana sa pogledom na panoramu starog grada, a posebnu čar daće i prvoj jutarnjoj kafi u umirujućem ambijentu Savskog parka.

 „Činjenica da u prodaju puštamo već sedamnaestu zgradu u okviru projekta pokazuje da već ostvarujemo viziju kreiranja savršenog mesta za sve životne uloge – poslovne, društvene, rekreativne i porodične. Istovremeno, vođeni smo idejom da našim stanarima, sadašnjim i budućim, pružimo sigurnost kada je u pitanju njihova investicija u nekretninu ili novi dom na najboljoj lokaciji u gradu, a BW Quartet je još jedna prilika za to“,  ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Osim benefita koje pruža prisustvo zelenila u urbanom gradskom okruženju, prednost koja BW Quartet čini atraktivnom je što će se Kula Belgrade, budući simbol prestonice i Galerija Belgrade, najveća šoping, gastro i zabavna destinacija u regionu koja se uskoro otvara, nalaziti na samo dva minuta šetnje.

Početak prodaje stanova u zgradi BW Quartet idealan je trenutak za sve zainteresovane da posete Prodajni centar Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi ili da se registruju na sajtu belgradewaterfront.com.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!