Proizvodnja hrane i pića

BELGRADE FOOD SHOW 2019: Najveći sajam i konferencija visokokvalitetne hrane u Srbiji i regionu

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane („specialty food“) u Jugoistočnoj Evropi - Belgrade Food Show, ove godine će se održati 10. i 11. oktobra u Belexpocentru, u Beogradu.

Pozivaju se svi zainteresovani proizvođači da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i obezbede svoje prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.

Izlagači će imati priliku da predstave svoje jedinstvene proizvode, podele iskustva sa ostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima. Kupci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

I jedni i drugi će moći da prisustvuju prezentacijama i stručnim panelima tokom oba dana konferencijskog dela, gde će moći da čuju o najnovijim svetskim trendovima, putevima do potrošača, prilikama za izvoz, očekivanjima tržišta, uspešnim pričama...

Sve novosti i informacije možete pratiti i putem:

https://www.facebook.com/belgradefoodshow/

https://www.instagram.com/belgradefoodshow/?hl=en

https://www.linkedin.com/company/belgrade-food-show/

https://twitter.com/bgfoodshow

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Tokom Belgrade Food Show 2018 učestvovalo je osamdeset izlagača, preko šesto ljudi posetilo je konferenciju, održano je sedam panel diskusija, sto trideset sedam B2B sastanaka. Konferenciju je pratilo trideset medija, a četiri inostrana predavača i kupci iz celog sveta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspeh. Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!