Svakog dana gledamo kako nas razni menadžeri iz različitih struka prosto bombarduju sa kojekakvim nazivima, koji ništa ne znače. Zapravo, možda i znače na nekom stranom jeziku, ali na našem ne. Sa čime se mi zapravo susrećemo?

U poslednje vreme svedoci smo, bukvalno rečeno, poplave raznih gurua, koučeva (coach), učitelja raznih veština, koji pri tome često ne razumeju i ono što oni sami rade, a kamoli da znaju dobre stvari da nauče svoje klijente i učenike. Naravno, lično sam srećan što sarađujem sa veoma kvalitetnim ljudima, koji su zaista pravi učitelji, koji znaju svoj posao, sa kojima volim da radim i sarađujem. S druge strane, kada slušamo sve te silne menadžere, pa razne CEO, CTO, CFO i slične skraćenice za koje zapravo 90 odsto ljudi ne zna šta uopšte znače, pitam se kuda sve to vodi?

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Poslovne veštine Teodosijevićhttp://teodosijevic.com/

Boris Teodosijević kao profesionalni trener poslovnih i komunikacionih veština je svoje znanje sticao kroz formalno fakultetsko obrazovanje, neformalno stručno obrazovanje i praktičnim radom kroz dvadesetogodišnje iskustvo u privredi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!