Finansijske usluge

„ASW Inženjering“ pobednik Super konkursa

Super Konkurs, koji je okupio 70 timova iz regiona, Velike Britanije, Nemačke i Grčke, u sredu 3. oktobra dobio je pobednika. To je tim „ASW Inženjering“-a.

Tim „ASW Inženjering“ je osvojio nagradni fond od 75.000 evra i dvogodišnje partnerstvo sa Super Karticom, u okviru kojeg će imati priliku da joj se pridruži u razvoju najnovijih analitičkih i kreativnih rešenja, koja su ključna za kvalitetno uočavanje i razumevanje potreba i navika kupaca i potrošača.

Pobednički tim ovog konkursa, ASW Inženjering ističe da je u podacima ovog softvera skriveno ogromno znanje, a jedini način da se to znanje izvuče i upotrebi je veštačka inteligencija. Kao akademski građani, koji istovremeno rade u industriji, trude se da ideje koje zastupaju u teoriji primene i u praksi.

Ovom prilikom prisutnima su se obratili predsednica IO Sberbanke Srbija, generalni direktor kompanije Mercator-S i direktorka društva Super Kartica, koji su istakli značaj CRM oblasti poslovanja na koju kompanije u svetu već decenijama stavljaju svoje težište marketinga.

„Veoma mi je drago da je Sberbank Srbija kao jedan od vlasnika Super Kartice imala priliku da učestvuje u jednom od najuspešnijih konkursa koji su sprovedeni na tržištu Srbije. Verujemo da ćemo saradnjom s našim novi partnerom u području CRM – a, uspeti da na bolji i efikasniji način prepoznamo stvarne potrebe naših klijenata i samim tim kreiramo proizvode i usluge koji će ispuniti njihova očekivanja i doprineti rastu broja lojalnih klijenata. Kontinuirana unapređenja i modernizacija poslovanja predstavljaju strateški pravac u Sberbank Srbija. Nova CRM strategija je još jedan dokaz da je klijent u fokusu svake naše odluke i da ćemo, uz ekspertsku pomoć dodatno osnažiti ovaj segment i Super Karticu učiniti još snažnijim programom lojalnosti“, izjavila je Marijana Vasilescu, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija“.  

Foto: Alex Dmitrović

„Veoma mi je drago što smo zajedno sa našim partnerima, putem Super Konkursa, okupili vrhunske stručnjake i talentovane ljude širom Evrope. Ovakav odziv na složene zadatke Super Kartice, koji su bili pred njima, najbolji je dokaz koliko je CRM, kao upravljanje odnosima sa klijentima, pravi pristup u poslovanju svake uslužne kompanije koja gradi perspektivnu budućnost. Kada smo napravili Super Karticu, sledeći filozofiju da je „kupac kralj“, vođeni smo ciljem da još bolje upoznamo, razumemo i udovoljimo potrebama naših klijenata. Otuda i ovaj CRM pitch, koji nam je doneo pobednički tim sastavljen od vrhunskih eksperata, analitičara i kreativaca, sa kojim jedva čekamo da krenemo sa zajedničkim radomˮ, rekao je Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S.

“Super Kartica, najveći multipartner program lojalnosti na ovom prostoru, nastavlja da pravi pionirske iskorake u direktnom marketingu i da doprinosi razvoju modernog marketinga. O ovom velikom CRM pitchu smo krenuli da maštamo pre godinu dana, a danas ga realizujemo s našim suvlasnicima, partnerima, izuzetnim kandidatima i veoma smo uzbuđeni jer se našoj zajednici priključuje novi, visoko stručan CRM partner. Čeka nas novi talas intenzivnog timskog rada na našoj neprocenjivoj bazi, nove analize, algoritmi, kreativni momenti, sve ono što vodi još relevantnijoj ponudi za naše lojalne članove”, istakla je je Ljiljana Ahmetović, direktorka društva Super Kartica.

Stručni žiri koji je učestvovao u selekciji radova činili su prof. dr Goran Petković, Žarko Malinović generalni sekretar za trgovinu Privredne komore Srbije, predstavnici kompanija Mercator-S, Sberbank Srbija, Super Kartice i EyeSee Research. Stručni konsultant na projektu Super Konkurs bio je Lazar Džamić, jedan od vodećih digitalnih stratega u svetu. Prema njihovoj proceni, 21 timu je pružena mogućnost da odgovori na postavljene zadatke, a 5 timova koja su se izdvojila, u finalnom delu konkursa su imala priliku da predstave svoje ideje. U pitanju su Saga Group, ASW Inženjering, Direct media, Kreativa unlimited i DataDO.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!