Industrija

Annino De Venezia, General Manager AUNDE: Kreston MDM smo odabrali zato što želimo dobro obavljen posaD

U Srbiji je sve više stranih kompanija, posebno u oblasti automobilske industrije, među kojima je i italijanska AUNDE, koja je deo mreže dobavljača FAS (Fiat Automobiles Serbia). Od početka poslovanja u Srbiji kompanija AUNDE je uspostavila saradnju sa firmom „Kreston MDM“ i odabrala je za svog revizora.

„Kreston MDM raspolaže timom izuzetnih profesionalaca koji nama pružaju reviziju sa dodatom vrednošću svojim značajnim iskustvom u Srbiji“, izjavio je Annino De Venezia, General Manager AUNDE.

Zašto je AUNDE grupa odlučila da investira u Srbiji?

AUNDE je multinacionalna kompanija koja proizvodi tapacire i tehnički tekstil za proizvođače automobila. Do odluke o investiranju u Srbiji došlo je usled snažne saradnje između italijanskog odbora (AUNDE Italia) i FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Projekat proizvodnje modela 500L u potpunosti je uključivao AUNDE kao dobavljača fabrike FAS (Fiat Automobiles Serbia).

Inicijalna faza, 2014. godine, desila se prilično brzo i izgradnja prvog postrojenja trajala je samo nekoliko meseci. Poteškoće su bile svedene na minimum i veoma pažljivo smo proučavali detalje investicije uzimajući u obzir njenu stratešku važnost. Drugo postrojenje je počelo sa radom u maju 2017. godine.

Danas se možemo pohvaliti fabrikom, koja se prostire na 11.000 kvadratnih metara i zapošljava preko 700 ljudi. Takođe, proširili smo portfolio naših klijenata širom Evrope.

Kada je otpočela vaša saradnja sa kompanijom Kreston MDM ?

Saradnju smo započeli na samom početku našeg poslovanja u Srbiji, kad smo odabrali Kreston MDM da bude naša revizorska kuća.

Zašto cenite vašu saradnju sa Kreston MDM?

AUNDE je odabrao Kreston MDM, jer mi, pre svega, želimo dobro obavljen posao. Kreston MDM raspolaže timom izuzetnih profesionalaca koji nama pružaju reviziju sa dodatom vrednošću svojim značajnim iskustvom u Srbiji.

Uprkos tome što su generalno svesne vrednosti, koju današnje revizije nude, mnoge kompanije i dalje propuštaju mogućnosti, koje dobro sprovedena revizija, može imati na ukupno unapređenje poslovanja.

Naime, veliki biznis lideri koriste informacije, koje im nudi revizija, kako bi generisali snažniji rast.

Sigurni smo da je za Kreston MDM revizija više od obaveze. To je prilika da se dobije bolji i dublji uvid u poslovanje klijenta, moćno sredstvo da se osvetli trenutno stanje preduzeća i pruže uvidi, koji će biti od koristi u budućim poslovnim poduhvatima.

Nadam se da će AUNDE Srbija postati jedna od najznačajnijih proizvodnih kompanija u Srbiji i predstavljati novog dobavljača velikim međunarodnim automobilskim kompanijama, koje traže kvalitet proizvoda i brzu isporuku. Upravo zbog toga, visoko cenimo kreativne uvide revizorskih kuća, kao što je Kreston MDM.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!