Žensko preduzetništvo

Ambiciozni planovi Sekcije za žensko preduzetništvo PKS

Na drugoj radno-svečanoj sednici Sekcije za žensko preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije učestvovali su osnivači i nove članice sekcije.

Prisutne je pozdravila Branislava Simanić, direktor Sektora za preduzetništvo PKS. O dosadašnjim aktivnostima i planovima govorila je Biljana Lazarević, predsednik Sekcije za žensko preduzetništvo.

Prisutnima se obratila i Suzana Perić, potpredsednik Sekcije, koja je ovom prilikom govorila o važnosti medijske podrške.

Za 2019. godinu Sekcija za žensko preduzetništvo ima ambiciozne planove. Pokrenuto je nekoliko inicijativa, a najavljena je i edukativna nedelja koja će se održati početkom sledeće godine.

Jedna od inicijativa je i digitalno promovisanje Sekcije za žensko preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije. U planu je i saradnja sa Women in Adria i Empower women iz Mozambika.

Sekciju u kontekstu rodne ravnopravnosti podržali su Predsednik parlamenta preduzetnika Privredne komore Srbije Dragan Ćirić i Veljko Davidović, vlasnik, direktor i Senior Consultant konsultantske kuće “Casa Forte”.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!