Saobraćaj i transport

Air Serbia uvodi nove tarife

Kompanija Er Srbija najavila je uvođenje nove tarifne ponude, što će olakšati i omogućiti putnicima da prilagode putovanja sopstvenim potrebama.

Putnici će od sada moći da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova – Economy White (ekonomske bele), Economy Blue (ekonomske plave), Economy Red (ekonomske crvene) i Business Silver (biznis srebrne)

Razlika je u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati. 

Nove tarife biće postepeno uvođene za putovanja od 1. marta 2018. godine. 

Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje, tako što će moći da kupuju à la carte usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije. 

"Novi cenovni model osmišljen je sa namerom da gostima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja sa Er Srbijom. Savremeni trendovi ukazuju na to da u avio-saobraćaju ne funkcioniše isti paket usluga za sve putnike i da različite kategorije putnika imaju različite potrebe, zbog čega avio-kompanije širom sveta fragmentiraju i prilagođavaju svoju ponudu", rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!