Hardver

ADATA predstavlja XPG EMIX H30 i I30 slušalice, kao i SOLOX F30 pojačalo

Audio oprema namenjena igračima, vrhunskog kvaliteta, ergonomskog dizajna i kompatibilna sa različitim platformama

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi i NAND fleš proizvoda, predstavio je svoja prva tri specijalizovana audio proizvoda. Prodaju se pod XPG robnom markom jer pružaju moćno, jasno i udobno zvučno iskustvo ljubiteljima video igara.

EMIX H30 slušalice prekrivaju celo uvo i imaju zvučnike prečnika 53 mm, dok EMIX I30 imaju napredan dizajn sa uvećanim zvučnicima prečnika 13,5 mm i stavljaju se u uvo.

SOLOX F30 pojačalo omogućava višestruke konekcije, ima četiri predefinisane postavke zvuka i virtuelni 7.1 surround zvuk. Sva tri proizvoda imaju atraktivan dizajn u gejmerskom stilu, a EMIX H30 i EMIX I30 slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, konzolama i mobilnim uređajima.

SOLOX F30 – virtuelni 7.1 okružujući zvuk i različiti predefinisani modovi

Precizna obrada zvuka omogućava da SOLOX F30 radi kao eksterna zvučna karta i pojačalo za PC i Mac računare. Virtuelni 7.1 okružujući zvuk dodaje dubinu i preciznije pozicioniranje u igrama, što može doneti ključnu prednost. SOLOX F30 ima četiri predefinisane postavke zvuka: za igre, filmove, muziku i glas. Višestruke konekcije mu povećavaju svestranost, a zvuk može slati na slušalice i zvučnike istovremeno ili odvojeno. SOLOX F30 je moguće kupiti u kompletu sa EMIX H30 slušalicama i stalkom ili odvojeno.

EMIX H30 – glasan zvuk i istinska udobnost

EMIX H30 su slušalice pune veličine i nude širok raspon zvuka sa moćnim basom, zahvaljujući zvučnicima prečnika 53 mm. Istovremeno su i veoma udobne, čak i tokom dugih gejmerskih sesija, zahvaljujući jastučićima od memorijske pene koja propušta vazduh, traci za držanje koja se sama podešava i pažljivo podešenoj snazi stezanja. Mikrofon koji se može skinuti garantuje igračima da će ih drugi članovi tima jasno čuti, dok su pleteni kabl i pozlaćeni konektor stvoreni za dugotrajnu i zahtevnu upotrebu bez gubitaka kvaliteta zvuka.

EMIX I30 – prave gejmerske slušalice koje se stavljaju u uvo

Većina gejmerskih slušalica su velike i stavljaju se preko ušiju, pa su kompaktne slušalice koje se stavljaju u uvo prava retkost. EMIX I30 imaju snažne zvučnike prečnika 13,5 mm i dizajn koji omogućava da se precizno smeste u ušni kanal kako bi eliminisale neželjenu buku i pružile zvuk u kome možete uživati. Zahvaljujući velikim zvučnicima EMIX I30 slušalice mogu da reprodukuju patentirani 5.2-kanalni okružujući zvuk sa snažnim efektom prostornosti. Iako su kompaktne i lagane, EMIX I30 slušalice igračima nude impresivan zvuk, bez obzira da li ih koriste kod kuće ili u pokretu.

Svestrana kompatibilnost sa različitim platformama

EMIX H30 i EMIX I30 rade bez instaliranja drajvera na PC i Mac računarima, PS4, Xbox i Switch konzolama i mobilnim uređajima. To znači da igrači ne moraju više kupovati posebne slušalice za različite uređaje.

Xtreme Performance Gear (XPG) je robna marka kompanije ADATA Technology u okviru koje se nalaze PC komponente visokih performansi. XPG proizvodi se razlikuju od drugih jer prevazilaze strogu ADATA A+ metodologiju testiranja, da bi se osigurali najviši standardi za superiornu stabilnost i performanse proizvoda. XPG pruža igračima, entuzijastima i overklokerima neverovatan doživljaj i savršeno iskustvo. Proizvodi iz XPG linije poseduju napredne tehničke osobine, a njihova snaga sija punim sjajem zahvaljujući elegantnom i moćnom dizajnu, koji je osvojio mnoga prestižna priznanja širom sveta. Neka od njih su Good Design nagrada (Japan) i Taiwan Excellence Gold nagrade. ADATA XPG proizvodi su prepoznati od strane overklokera i svetski poznatih profesionalnih gejmerskih timova koji ih koriste kao bitan hardver za postizanje pobeda. Za više informacija posetite www.xpg.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!