Hardver

ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk    

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je UV100F, specijalno izdanje USB fleš diska, posebno dizajnirano za predstojeću sezonu praznika.

Kompaktan i klasičan fleš disk simpatičnog dizajna i pakovanja u prazničnom ruhu

Ovaj USB 2.0 disk je dostupan u varijantama sa 16 GB i 32 GB i krasi ga crveno-beli dizajn sa božićnim elementima. UV100F je savršen poklon za prijatelje, porodicu ili kolege, a prodaje se u dopadljivoj crvenoj kutiji koja dodatno naglašava njegov status specijalnog izdanja. Ovaj model je deo duge tradicije specijalnih izdanja USB fleš diskova kompanije ADATA, koji su postali veoma traženi među kolekcionarima.

Dizajniran specijalno za praznike

Već i samim pakovanjem koje krasi Deda Mraz, UV100F zrači prazničnim duhom. Sam disk ima kompaktno crveno kućište na kome su belom bojom oslikani Sneško Belić (model sa 16 GB) i Deda Mraz (model sa 32 GB). Pored toga što je praktičan USB disk, UV100F je i odličan poklon za sve, jer svima dobro dođe dodatnih 16 GB ili 32 GB prostora za podatke.

Bez poklopca i bez muke

Kod UV100F modela naglasak je na dopadljivom i tematskom dizajnu koji je prilagođen praznicima, a ne na složenoj mehanici. Zato nema poklopac, što znači da ima manje delova o kojima morate brinuti i koje možete izgubiti.

Laka prenosivost za bezbrižnu mobilnost

Kao i većina ADATA USB fleš diskova, i UV100F ima otvor za sigurnosnu traku, pa ga možete lako vezati za kaiš, ključeve ili razne priveske. Zahvaljujući tome drastično su smanjene šanse da zagubite UV100F, a prenosivost je neuporedivo lakša i praktičnija.

O kompaniji ADATA

ADATA Technology, jedan od najvećih proizvođača DRAM modula i USB fleš diskova, nudi kompletna rešenja, uključujući memorijske kartice, SSD-ove i prenosne hard diskove. ADATA proizvodi i prenosna napajanja za mobilne uređaje, a kompanija je sada i veliki snabdevač naprednog LED osvetljenja. Proizvodi kompanije ADATA nastavljaju da osvajaju međunarodna priznanja i nagrade kao što su iF Design (Nemačka), red dot, CES Best of Innovations, Good Design (Japan), Best Choice of Computex i Taiwan Excellence Gold nagrada. Kompanijski slogan „Love, Life, Dreams“ (Ljubav, Život, Snovi) je oličenje ADATA brenda i uloge inovativnih memorijskih proizvoda u ljudskoj potrazi za idejama sa univerzalnim vrednostima. Za više informacija posetite www.adata.com.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!